Hjem Viralt Svenske pensjonister med hysterisk morsom hyllest til det svenske landslaget i fotball-VM

Svenske pensjonister med hysterisk morsom hyllest til det svenske landslaget i fotball-VM

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

For enkelte er fotball VM noe av det største som finnes innen sportens verden, og det er da heller ikke vanskelig å forstå hvorfor. Flere uker med fotball på høyt nivå, latter, glede og gråt, og timer med underholdning for de som liker dette.

Spesielt morsom er det hvis ens eget land deltar, og da pleier det gjerne å bli stor ståhei med blant annet VM melodier og alt som hører med.

Dessverre klarte ikke Norge å kvalifisere seg til årets fotball VM som gikk av stabelen i Russland, men det gjorde til gjengjeld Sverige, og det gikk ikke ubemerket for seg. De klarte det nemlig ikke hverken i 2010 eller 2014, så derfor var det litt ekstra stas de klarte det i år.

Svenskene gikk mann av huse for å feire deltakelsen, og selvfølgelig var alle overbevist om at de skulle vinne. Om ikke gullmedaljen, så i hvert fall sølv eller bronse.

En av supportergruppene som dukket opp i denne forbindelse var ingen hvemsomhelst – det var en gruppe eldre fra den svenske kommunen Bjuv, som ikke bare har komponert melodier og produsert videoer – de utviser også stor sans for humor, noe man kan se i denne videoen laget for anledningen.

De to eldste i gruppen, som lyder det passende navnet Metallic Rollatorz, er 93 år gamle, hvilket også gjør bandet til verdens eldste – rent aldersmessig sett.

Man blir tydeligvis aldri for gammelt til å ha det moro sammen, noe denne gjengen til fulle beviser. Del og lik hvis du også synes man skal slippe seg løs. selv om man er litt opp i årene. Rock on!

OBS: Denne artikkelen er over ett år gammel, og videoen er fjernet fra Youtube. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com