Forsiden Kjendisnytt Svensken har gjennomført utallige operasjoner og fjernet 6 ribben - vil se...

Svensken har gjennomført utallige operasjoner og fjernet 6 ribben – vil se ut som en disneyfigur

Den svenske modellen har skapt store overskrifter og heftige diskusjoner på sosiale medier. 

Hva er det egentlig som gjør at mennesker gjennomfører plastiske operasjoner? For noen handler det om å endre på utseende etter for eksempel en ulykke eller for helsemessige formål. Noen øker selvtilliten sin med å endre på utseende, mens andre rett og slett bare vil se ut som noen andre.

Det siste er nok tilfellet for Pixee Fox. Hun ønsker nemlig å se ut som en disneyfigur.

Reklame

Den 28-år gamle kvinnen har blitt kjent over hele verden etter at hun offentlig har stått frem med sitt prosjekt hvor hun forsøker å endre utseende så mye at hun ser ut som en tegneseriefigur.

Den tidligere elektrikeren er inspirert av disneyfigurer som prinsesse Aurora fra Tornerose og Jessica Rabbit.

«Disse tegneseriefigurene representerer idealiseringen av den kvinnelige kroppen. Jeg vil ha den lille midjen, baken, store bryster, store øyne og et veldig pent ansikt,» sier Pixee Fox til Daily Mail.

Fjernet seks ribben 

For å oppnå drømmen sin, har modellen fjernet seks av ribbeina, noe som er en irreversibel operasjon som sjelden utføres for kosmetiske formål.

Fjerning av ribbeina kan medføre alvorlige konsekvenser, da kvinnens indre organer ikke lenger har naturlig beskyttelse. Men Pixee er ikke redd for det, og forklarer til Daily Mail:

«Jeg er ikke bekymret for det. Jeg har min korsett som fungerer som mine kunstige ribben nå, og jeg går med den den 24/7.»

Korsetten hun snakker om er noe hun går med for at midjen hennes skal bli smalere.

Fox har også gjennomgått en rekke andre operasjoner, som å forstørre brystene til det maksimale, og fjernet alt fett ved hjelp av fettsuging. Kinnbena er operert, både lepper og øyne har fått flere kirurgiske inngrep.

LES OGSÅ
Klæbo og kjæresten med gledelig nyhet

LES OGSÅ: Natasha fra Sverige vil ha verdens største rumpe – Spiser 6 kilo Nutella hver måned

Nedenfor kan du se en video hun selv har publisert på Instagram, hvor hun forteller om inngrepene hun holder på med i ansiktet.

Komplikasjoner 

Nylig ble det kjent at Pixee Fox ble alvorlig syk etter et mislykket inngrep. Selv forteller hun på Instagram at hun er på bedringens vei.

«Jeg er nær slutten av behandlingsløpet etter en komplikasjon under en operasjon. Jeg har brukt tid sammen med familie og venner som har vært veldig hjelpsomme under denne prosessen.

Jeg planlegger å oppdatere sosiale medier snart, og setter pris på deg for å respektere mitt valg om å være privat for en stund. Jeg har lest kommentarer og meldinger som er slemme og skadelige for folk som betyr mye for meg. Jeg kan bekrefte at de ikke er sanne. Jeg er glad, sunn og motivert for å komme tilbake.»

Vi må ærlig innrømme at vi blir bekymret på den svenske modellens vegne, dersom hun ikke snart stopper opp med alle operasjonene. Hva mener du om denne kvinnens jag etter å ligne en disneyfigur? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT