Hjem Kjendisnytt Svenskene elsker de nye bildene av kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle – én detalj får stor oppmerksomhet

Svenskene elsker de nye bildene av kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle – én detalj får stor oppmerksomhet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da svenskekongen innviet den nye Slussbron hadde han med seg både Kronprinsesse Victoria og lille prinsesse Estelle.

Kort før månedsskiftet innviet kong Carl Gustav Slussbron i Stockholm som forbinder Stadsholmen (Gamla stan) og Södermalm.

Estelle og mamma Victoria dukket opp til begivenheten i matchende kåper.

Bildene som har blitt delt på Instagramsiden til det svenske kongehuset har nesten fått 40.000 likerklikk, svenskene elsker dem, noe som er godt synlig i kommentarfeltet.

– Den nye broen er en viktig milepæl i Slussen-prosjektet og i Stockholms historie. Og når den nå åpner for trafikk, kobler den ikke bare nord og sør sammen, men også dagens og morgendagens Stockholm. Måtte det være til nytte og glede for mange generasjoner av innbyggere i hovedstaden og besøkende, sa Kongen i talen som er delvis referert på Kungahusets Instagram-konto.

Slussen i Stockholm er et viktig knutepunkt i den svenske hovedstaden, og for tiden er området under en større ombygging. Byggeprosjektet forventes å være ferdig i 2025.

I oktober 1935 ble de daværende slusene innviet av kong Gustaf V. Også han hadde med seg følge. Den gang var det i nærvær av kronprins Gustaf Adolf (som senere ble kong Gustav VI),  kronprinsesse Louise, kronprins Gustaf Adolf og prinsesse Sibylla.

Svenskene elsker naturligvis å se bilder av den unge tronarvingen. I høst har prinsesse Estelle figurert i mediene flere ganger. Nylig var Estelle og Oscar med mamma Victoria på en utstilling av den svenske tekstilkunstneren Märta Måås-Fjetterström. Også da delte hoffet bilder av kronprinsessen og de to barna på Instagram.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com