Hjem Historier fra livet Svigerinnen barberte han da han sov – avlyste bryllupet

Svigerinnen barberte han da han sov – avlyste bryllupet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Folk er sjokkerte etter at den 28 år gamle mannen har stått frem med historien sin om svigerinnen som barberte bort deler av skjegget hans mens han sov.

Den anonyme mannen har skrevet et innlegg på Reddits «Am I wrong»-forum [tar jeg feil, red.anm.] der han spør om det var galt av han å kansellere bryllupet med forloveden sin etter at søsteren hennes hadde barbert av han skjegget mens han sov.

I innlegget, som også er omtalt av Daily Mail, forklarer mannen at han og forloveden har vært lykkelig forlovet det siste året. Samtidig stikker han ikke under en stol at søsteren var et problem i forholdet deres – de to søstrene forteller hverandre alt, også private ting rundt mannens barndom.

Etter en krangel om skjegget, som resulterte i et knust vinglass, våknet mannen til at svigerinnen sto med en barberhøvel i ansiktet hans.

Flere av brukerne på Reddit-forumet ble målløse av oppførselen til de to kvinnene. I kommentarfeltet er det sågar en forumbruker som stempler de to kvinnene som stein hakke gale.

Den kommende brudgommen understreker at svigerinnen hans har vært partnerens «klippe», og at de to ikke har noen hemmeligheter for hverandre. Han kunne også røpe at svigerinnen alltid hadde vært imot ham, og sjelden uttalt et ord til hans fordel. Brudgommen har til tider også følt at de to søstrenes forhold var anmassende.

Han forklarte at svigerinnen tilbrakte hvert sekund av sine våkne timer sammen med paret i tre lange måneder under pandemien.

Men all den innestengte frustrasjonen toppet seg en kveld da mannen og forloveden hans begynte å krangle om det store skjegget han har hatt i åtte år.

Da han nektet å ta skjegget, sprakk det for den kommende bruden. Hun skal ha blitt rasende, og knuste et vinglass og en tallerken. Men krangelen endte ikke der. Mannen våknet av at svigerinnen hans tok skjegget hans med en barberhøvel.

Dette var dråpen som fikk begeret til å renne over for mannen. Han skyndtet seg opp trappene, pakket tingene sine, fortalte forloveden at bryllupet var avlyst og dro hjem til foreldrene sine.

I dagene som kom mottok den nysingle mannen en rekke tekstmeldinger fra sin nåværende eks. Hun hevdet blant annet at hun ventet barn, og ba ham om ikke å dra.

Eks-kjæresten sendte også trusler om at hun ville ta sitt eget liv om mannen ikke kom tilbake. Det opprivende bruddet kuliminerte i at kvinnen ble lagt inn på psykiatrisk sykehus i to uker.

På Reddit får imidlertid mannen støtte. De fleste som har kommentert innlegget er sjokkerte over kvinnen og søsterens hennes.

– Dette er ikke noen du vil tilbringe livet med, sier en.

En annen påpeker at denne episoden har vist mannen et glimt av hvordan livet hans ville blitt om han giftet seg med henne – og legger til at han ikke bare hadde endt opp med å være gift med sin eks-forlovede, men også med den skumle søsteren hennes.

Flere personer råder mannen til å løpe så raskt han bare kan.

– Kom deg vekk. Dette er ikke greit og det er fornærmende. Å kjefte og knuse oppvask er i seg selv nok, sier en.

En påpeker at det virker som eksen hans er umoden, og helt mangler sunne grenser i forhold til søsteren sin.

– Ok, så bare for å oppsummere: Du ble angrepet og lurer på om du gjør en feil ved at du ikke ønsker å gifte deg? Nei du gjør ikke en feil, sier en annen.

Av innlegget fremgår det dessuten at mannen har hatt skjegg lenger enn han har kjent denne eksen. Så flere lurer på hvorfor de ble et par i utgangspunktet om hun har så store problemer med skjegg.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com