Hjem Kjendisnytt Tone Damli avslører hvem som gjør at den travle timeplanen i småbarnslivet går opp

Tone Damli avslører hvem som gjør at den travle timeplanen i småbarnslivet går opp

Etter at Tone Damli traff samboeren Marcus Foss og ble tobarnsmor, har barna tatt mye av fokuset. Men nå er hun klar for å prioritere artistkarrieren igjen. For at tobarnsfamilien skal få timeplanen til å gå i hop, trår Tones svigermor til.

Lørdag er det klart for første programmet av høstens Stjernekamp. Her skal 10 artister utfordre seg selv og hverandre i den 11. sesongen av det populære tv-konseptet. Og en av de som er med i årets konkurranse, kan fortelle at hun selv er stor fan av programmet.

– Jeg elsker «Stjernekamp» og har sett mye på det. Jeg har blitt spurt om å være med tidligere, men det har liksom ikke passet seg før nå. Det skal passe inn i både timeplanen og timingen, også må lysten være på plass. Nå er jeg klar, sier Tone Damli til Nettavisen.

I høstens sesong skal hun i aksjon sammen med Aleksander With, Mia Gundersen, EHI, Mari Bella, Damien, Elle Maija Klefstad Bær, Odd René Andersen, Melis og Adrian Sellevoll.

Tone har vært aktuell i en rekke prosjekter de seneste årene, men har valgt å prioritere familielivet foran artistkarrieren. Nå håper hun derimot at det skal bli litt mer fokus på henne selv igjen.

– Jeg håper at artist-Tone er litt tilbake nå, det er det jeg vil. Det er deilig å få kjenne at jeg får gjøre det jeg liker, og bruke litt tid på meg selv igjen. Det er ikke det at jeg ikke skal være mamma, men nå blir det litt Tone i fokus. Det trenger jeg, sier hun til Nettavisen.

Samboeren til Tone, Marcus Foss, har en jobb som innebærer en del reising. Så for å få kabalen til å gå opp, trår svigermor til. Tones mamma har også blitt «booket» inn som gjest.

– Vi må nok benytte av oss litt hjelp for å få dette til å gå rundt, sier Tone til Nettavisen.

Når Tone nå endelig deltar i Stjernekamp, er det etter flere forespørsler. Til Dagbladet avslører hun at hun har blitt spurt om å delta i NRK-suksessen flere ganger tidligere, men det har rett og slett ikke passet.

– Det handler om timing og hvordan det passer inn i livet og timeplanen. Men nå føler jeg har et behov for å entre scenen igjen, og da er det en ypperlig mulighet, sa hun.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com