Hjem Historier fra livet Ble rasende da hun så hvordan svigermoren dukket opp til bryllupet hennes

Ble rasende da hun så hvordan svigermoren dukket opp til bryllupet hennes

Jasmine Hoppers video på Tik Tok går viralt etter at hun poster historien om svigermoren som dukket opp i bryllupet hennes iført praktisk talt samme kjole som hun selv hadde.

Jasmine Hopper og svigermoren, som hun ikke navngir i Tik Tok-videoen, hadde vært ute og handlet brudekjole sammen.

Da Jasmine skulle stå brud valgte hun til slutt en kjole i havfrue-stil, med blonder og paljetter. Hun var storfornøyd.

Men da den store dagen endelig var der, dukket Jasmines svigermor opp i en kjole som ikke bare var hvit – som i seg selv er et uskreven regel at man ikke skal gå i som bryllupsgjest – men den som så ut som en brudekjole som att på til var i et stoff og et snitt som var påfallende lik brudens kjole.

Jasmine Hopper har delt en video av kjolene på Tik Tok. Videoen som i skrivende stund har mer enn 12,1 millioner visninger er også omtalt av Insider. Hun har fått 23 000 kommentarer på videoen.

Ble rasende

I en Tik Tok-video hun deler senere forklarer hun at holdt på å bli frisert og sminket da hun oppdaget svigermorens kjole, så hun registrerte den ikke helt. Det var bryllupsdagen hennes og hun var opptatt med så mye annet. Men da mannen hennes, Anthony, og moren hans gikk på dansegulvet for den første dansen, var det ikke mange i bryllupet som ikke så kjolen.

Det var ikke før neste dag, mens paret så gjennom bildene fra bryllupet at Jasmine virkelig ble sint. Som hun forklarer ballet det på seg og hun ble rett og slett rasende.

– Jeg kan ikke sette ord på hvor flau jeg er over at min svigermor hadde på seg samme kjole som meg på bryllupsdagen min. Det gjør vondt inn i sjelen min, det ødela alle bildene fra dagen min. Alt jeg kan tenke på når jeg tenker på bryllupet mitt er den dumme kjerringa som hadde kjolen min på seg, sier Jasmine.

Og videoene får det til å syde i kommentarfeltet. Ikke uventet er mange enige med Jasmine om at det var høyst upassende av svigermoren. Mange mente at hun burde konfrontere svigermoren med dette.

– Det er da forloveren stepper inn og ber henne gå, er det en som sier i kommentarfeltet.

En fotograf foreslo å photoshoppe svigermors kjole. «Som fotograf redigerer jeg alltid kjolene deres i en annen farge», skrev en bruker ved siden av en bæsje-emoji, og tipset om at brun ville være en passende farge.

Foto: TikTok/ jazzyhop555

En annen som har sett på videoen hevder at Jasmines svigermor «vant» fordi hun visste at sønnen hennes ville la henne slippe unna med det.

– Svigermor vant, uten tvil, og hun nøt det. Hun visste at sønnen hennes var så ryggesløs og at du aldri ville insistere på at han tok oppgaven, mener en av kommentatorene til.

En annen mener at Jasmine har latt svigermoren få så giftige frø i ekteskapet.

Jasmine vil imidlertid ikke høre på de som mener at mannen hennes, Anthony, er en mammadalt og at hun burde han sett røde flagg før de giftet deg. Tvert om gikk hun ut og forsvarte mannen sin.

– Han vokste opp med en umoden forelder, forklarer hun i ny video hun delte på Tik Tok. Jasmine hevder at han også var uvitende om kjolestuntet på bryllupsdagen deres.

I etterkant av bryllupet har paret kuttet kontakten med moren hans etter at familien hans la ut bilder av deres nyfødte baby på sosiale medier uten deres samtykke. Svigerfamilien hadde også blokkert Jasmine fra å se bildene de hadde postet på Facebook av hennes baby, så Jasmine ble først oppmerksom på bildedelingen da en venn delte et skjermbilde med henne.

Det kan høres ut som familien har noen lett anstrengte sammenkomster i vente….

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com