Hjem Nyttig Svømmelærer advarer mot blå badedrakter: – Ikke kjøp det

Svømmelærer advarer mot blå badedrakter: – Ikke kjøp det

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nikki Scarnati er svømmelærer, og har nylig delt en video på Tik Tok som har gått viralt. Her avslører hun hvorfor du ikke bør sende barna dine ut i bassenget med en blå badedrakt

Svømmeinstruktøren fra Spring Hill i Floridakom nylig med en kraftig advarsel til foreldre angående barnas badedrakter.

Scarnati, som i videoene sine setter fokus på sikkerhet i vann, advarte mot å sende ungene ut i bassenget med blå badedrakt. Grunnen? Det kan rett og slett gjøre det vanskelig for badevakter eller andre voksne som passer på å oppdage barnet hvis de er i ferd med å drukne.

Videoen, som også er omtalt av Daily Mail, har mer enn 6,2 millioner visninger. Nær en halv million har likt videoen hennes, som har fått tett oppunder 4 000 kommentarer.

I etterkant har Scaranti blitt kjent som «hun som advarer mot blå badedrakter».

I videoen som du kan se nederst i denne saken, ser vi Scarantis to år gamle datter som svømmer rundt i bassenget i en blå badedrakt. Svømmelæreren understreker at dette ikke er badedrakten datteren hennes vanligvis bruker, men en badedrakt de har fått tak i på salg for å kunne demonstrere budskapet i videoen.

Scaranti påpeker deretter hvor vanskelig det er å oppdage et barn som har badedrakt i en farge som matcher vannet rundt henne:

– Se hvor vanskelig det er å se henne under vannet. Og dette er i rolig vann, og dette er ikke med en hel haug andre barn som leker og plasker rundt og har det gøy, sier svømmeinstruktøren videre.

Hun påpeker at sollyset også gjør det enda vanskeligere å se henne med den blå badedrakten.

– Det er samme farge som miljøet rundt, så ikke kjøp blå badedrakter, oppfordrer svømmelæreren.

I bildeteksten oppfordret hun foreldre til å kjøpe badedrakter i sterke farger, slik at barna er litt tryggere i bassenget.

Mange foreldre har takket Scaranti for rådet hennes i kommentarfeltet ved siden av videoen.  Og de aller fleste innrømmer er at dette er noe de aldri ville tenkt på.

@scarnati.swim

Just dont do it! Why think about which bathing suits for the splash pad? Just buy bright ones!! ☀️☀️ #selfrescue #selfrescueswimming #selfrescueswim #watersafety #drowningpreventionawareness #springhillisd

♬ original sound – Nikki Scarnati
  1. brannmenn
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com