lørdag, januar 16, 2021

Syk 7-åring ber legen om å få dø, slik at han kan redde morens liv

Mest lest nå

Den lille gutten som heter Chen Xiaotian var bare fem år gammel da han fikk den sjokkerende nyheten: han ble diagnostisert med en ondartet hjernesvulst. Bare måneder etter at Chen fikk den forferdelige diagnosen, ble det avdekket at Chens mor Zhou arma, hadde en alvorlig nyresykdom.

I løpet av de neste to årene, kjempet mor og sønn mot hver sin sykdom. De lå side om side på sykehuset hvor begge to fikk konstant behandling.


Foto: Privat

Ettersom tiden gikk ble kreften til Chen forverret. Innen Chen hadde fylte syv år, hadde han mistet synet og var lammet. I mellomtiden begynte morens nyrer å svikte henne. Hun var avhengig av en nyretransplantasjon for å overleve. På dette tidspunktet ble bestemoren til Chen i følge Daily Mail gitt en forferdelig beskjed fra legene:

«De fortalte meg at mitt barnebarn ikke ville overleve, men at hans nyrer kunne hjelpe sin mor, samt redde to andre liv.»

Foto: Shareably

Bestemoren gikk videre til Zhou med beskjeden fra legene. Moren var fullstendig knust. «Hun ville ikke høre snakk om denne løsningen.»

Foto: Shareably

Da dilemmaet nådde Chens ører, sa han til sin mor at han var klar til å gå, at han ønsket å redde livet hennes. Få dager senere døde Chen.

Zhou visste at dette ville bety at hun selv ville overleve, og at hun alltid ville ha en del av sin lille gutt i seg. Før operasjonen, tok legene ett minutt stillhet til ære for Chen.

Foto: Shareably

Nyren til Chen var perfekt match for moren, hun ble helt frisk. Legene kaller det for et mirakel, alt takket være hennes lille engel.

Del gjerne denne rørende historien.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter