søndag, juni 13, 2021

Den syke grisungen er utrygg og redd – Da er det utrolig å se hvor mye det betyr når matmor synger en sang!

Mest lest nå

Grisungen som bærer navnet Bentley måtte legges inn på en dyreklinikk for å opereres etter at han hadde fått en infeksjon.

For oss mennesker er det å bli innlagt skummelt nok i seg selv, enda verre må det være for dyr som har liten anelse om hvorfor de plutselig må oppholde seg på et ukjent sted, med rare lukter og ukjente mennesker.


Bentley ble utilfreds på klinikken. Han var redd og deppet under oppholdet, heldigvis har han en matmor som vet hvordan hun skal trygge grisen sin. Hver eneste dag under oppholdet på klinikken, fikk Bentley besøk av henne. Hun sang beroligende sanger under besøkene, og det er rørende å se hvor stor effekt disse sangene har på det utrygge dyret.

Infeksjonen til Bentley var stygg. Så stygg at veterinæren bare ga han 10% sjanse for å overleve. Men Bentley overlevde, han ble riktignok blind etter operasjonen, men lever et godt liv i matmors trygge hender.

Videoen nedenfor er et levende bevis på at også dyr har behov for omsorg og nærhet. Se det fascinerende klippet og del det gjerne videre på Facebook. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter