Hjem Dyr Sykehuset tillot ikke dyr – mannen smuglet inn hunden slik at hans døende kone fikk ta farvel
Dyr

Sykehuset tillot ikke dyr – mannen smuglet inn hunden slik at hans døende kone fikk ta farvel

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denne mannen sto ovenfor et skikkelig dilemma. Konen hans lå for døden på sykehuset og familie og venner hadde alle vært å tatt farvel. Men en av de som betydde mest for konen fikk ikke slippe inn av sykehuset, nemlig hennes elskede hund.

Mannen klarte ikke tanken på at konen skulle dø, uten å få tatt farvel med hunden. Han bestemte seg derfor for å smugle hunden inn på sykehuset i en koffert. Den dag i dag blir hunden fremdeles yr av glede når en koffert blir funnet frem, han tror han skal få besøke matmor igjen – Selv 12 måneder etter at hun gikk bort.

Enkemannen er en bruker av diskusjonsforumet Reddit. Her går han under kallenavnet Mellifluous, og har delt sin rørende historie.

Han skriver:

«Hunden vår er en Australsk gjeterhund, og det viser seg at hun passer helt perfekt i en normal koffert.

Jeg satt henne i kofferten, med glidelåsen åpen og tok henne med meg i bilen til sykehuset.

Da vi kom frem, forklarte jeg til henne at jeg ville slippe henne ut av kofferten om noen få minutter og at hun da ville få se matmor igjen.

Det var helt uvirkelig, hun var helt stille under tiden i kofferten. Ingen klynking, bjeffing eller klaging. Da jeg gikk forbi de ansatte på sykehuset sa jeg bare at jeg hadde med noe som ville gjøre min kone glad.

Ingen problem sa de.

Illustrasjonsfoto fra Pixabay

Da vi kom inn i rommet, sov konen min. Jeg åpnet kofferten og hunden hoppet rett opp i sengen hennes og la seg fredelig på brystet hennes.

Hun lå slik og stirret direkte på øynene til konen min, helt stille. I tjue minutter lå hun slik, til min kone våknet. Da begynte hunden å lage små smertefulle klynk.

Hunden slikket henne i ansiktet mens hun klynket stille. Akkurat som om hun visste at et høyt bjeff ville avslørt oss. Konen min klemte hunden i nesten en time, smilende hele tiden.

Plutselig kom det inn en sykepleier, hun ble så rørt av øyeblikket at hun lovet å ikke gå videre med saken.

Da konen min sovnet igjen, ba jeg hunden om å gå tilbake i kofferten, hun fulgte beskjeden uten protester.

Konen min døde noen dager etter dette besøket. Og nå, hver gang jeg finner frem kofferten, tror hunden at vi skal dra for å treffe henne igjen. Det knuser hjertet mitt.»

Det fascinerer oss alltid med slike historier som viser hvor sterk kjærligheten mellom menneske og dyr kan være. Del gjerne denne historien videre på Facebook dersom du ble truffet. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com