in ,

Sykepleier adopterte liten jente – var ikke forberedt på overraskelsen som ventet henne

Da babyen Delilah ble innlagt på sykehus med en alvorlig tilstand, så ikke fremtiden så lys ut for det lille sjarmtrollet. Men heldigvis var en engel på vei for å redde henne.

I mars 2017 ble den 14 måneder gamle babyen Delilah innlagt på barneklinikken Wolfson Children’s Hospital i Jacksonville, Florida. Den lille jenta hadde brudd i hodeskallen, flere knuste ben og var alvorlig underernært. Det var klart for alle at den skadede babyen hadde blitt misbrukt og forsømt av omsorgspersonene.

Når noe så fryktelig som dette skjer, er det lett å stille spørsmålet om hva slags monster som kan begå en slik forbrytelse. Men ut av mørket kom et lys i form av en engel. Den engelen var Jess Hamm, en 30 år gammel sykepleier som jobbet på sykehusets intensivavdeling.

Da Jess møtte Delilah, kunne hun knapt tro hvor sterkt overlevelsesinstinkt den stakkars babyen hadde til tross for hennes mange skader. Hennes hjerte ble øyeblikkelig solgt da Delilah så på henne med sine store, vakre øyne og grep fingeren hennes. Jess bestemte seg der og da for at hun ville adoptere Delilah.

Jess hadde alltid ønsket barn, og dette var den perfekte muligheten for henne til å redde et barn fra en forferdelig situasjon og for å få familien hun alltid hadde lengtet etter.

Da Jess satte seg med saksbehandlerne på Florida Department of Children and Families for å fylle ut papirene for å adoptere Delilah, fikk hun ny informasjon som endret alt. Delilah hadde en tvilsøster.

Delilas tvilsøster, Caroline, var i like stort behov for et nytt og trygt hjem. Med denne nye informasjonen hadde Jess en stor beslutning å ta. Du kan se hva hun valgte i videoen nedenfor.

DEL gjerne denne varme historien videre på Facebook. Vi trenger mennesker som denne sykepleieren!

LES OGSÅ: I 1977 reddet hun en forbrent baby. 38 år senere ser hun et bilde på Facebook som gir henne frysninger

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ella Ekorn fra Isfjorden tar nettet med storm – se de herlige bildene

pepperkake

Dropper kakemann – Nå skal det hete kakeperson