Forsiden Historier fra livet Sykepleier adopterte liten jente - var ikke forberedt på overraskelsen som ventet...

Sykepleier adopterte liten jente – var ikke forberedt på overraskelsen som ventet henne

Da babyen Delilah ble innlagt på sykehus med en alvorlig tilstand, så ikke fremtiden så lys ut for det lille sjarmtrollet. Men heldigvis var en engel på vei for å redde henne.

I mars 2017 ble den 14 måneder gamle babyen Delilah innlagt på barneklinikken Wolfson Children’s Hospital i Jacksonville, Florida. Den lille jenta hadde brudd i hodeskallen, flere knuste ben og var alvorlig underernæret. Det var klart for alle at den skadede babyen hadde blitt misbrukt og forsømt av omsorgspersonen.

Når noe så fryktelig som dette skjer, er det lett å stille spørsmålet om hva slags monster som kan begå en slik forbrytelse. Men ut av mørket kom et lys i form av en engel. Den engelen var Jess Hamm, en 30 år gammel sykepleier som jobbet på sykehusets intensivavdeling.

Da Jess møtte Delilah, kunne hun knapt tro hvor sterkt overlevelsesinstinkt den stakkars babyen hadde til tross for hennes mange skader. Hennes hjerte ble øyeblikkelig solgt da Delilah så på henne med sine store, vakre øyne og grep fingeren hennes. Jess bestemte seg der og da for at hun ville adoptere Delilah.

Reklame

Jess hadde alltid ønsket barn, og dette var den perfekte muligheten for henne til å redde et barn fra en forferdelig situasjon og for å få familien hun alltid hadde lengtet etter.

LES OGSÅ
Sønnen vår var 18 da vi adopterte han - Men alle barn fortjener en "evig" familie

Da Jess satte seg med saksbehandlerne på Florida Department of Children and Families for å fylle ut papirene for å adoptere Delilah, fikk hun ny informasjon som endret alt. Delilah hadde en tvilsøster.

LES OGSÅ
Ble hysterisk da hun så inn i munnen på datteren og dro til legevakten - Nå tør hun ikke vise seg på legekontoret igjen

Delilas tvilsøster, Caroline, var i like stort behov for et nytt og trygt hjem. Med denne nye informasjonen hadde Jess en stor beslutning å ta. Du kan se hva hun valgte i videoen nedenfor.

DEL gjerne denne varme historien videre på Facebook. Vi trenger mennesker som denne sykepleieren!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

7 gode tips om hvordan dere kan få en vellykket familieferie

Sommeren står for døren og mange familier og par har store forventninger til dager fylte av romantikk, kvalitetstid, gode opplevelser og glade barn. Skuffelsen...

Derfor åpner Morgan Freeman reservat for bier

Vi har alle hørt om den dramatiske biekollapsen rundt om i verden. Enten du er fan av de eller ikke, så spiller bier en...

Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Uansett hvor berømt du er så er det viktig å anerkjenne fansen. Den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo er like verdenskjent for sine talent på banen...

Skoledistrikt hylles for sin løsning på matsvinn

Hvis du noen gang har jobbet i et profesjonelt kjøkken, så vet du at mye mat blir sløst og kastet. I følge Matvett kaster...

Ane Dahl Torp ønsker forbud: Barn under 13 år bør ikke bruke sosiale medier

Den kjente skuespilleren mener det må gjøres noe med barns bruk av sosiale medier.  Ifølge Familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er tre av fire barn...