Hjem Dyr Sykepleieren adopterer pasientens hund når pasienten dør

Sykepleieren adopterer pasientens hund når pasienten dør

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En sykepleier i den amerikanske delstaten Georgia ble en helten til en liten hund hun adopterte. Den hadde vært kjæledyret til en av pasientene som døde.

I et intervju med WSB-TV, forteller sykepleier Kim Still ifølge People om hennes beslutning om å adoptere Jax, som var hunden til en av pasientene hennes.

– Jeg kunne aldri ha gjettet hvilken forbindelsen du utvikler med enkelte mennesker når du tar vare på dem. Det endret livet mitt totalt, sier sykepleieren om det nære forholdet hun etterhvert fikk til en av sine dødssyke pasienter.

Kim Still og pasienten hennes opplevde at de umiddelbart hadde en tilknytning da de møttes første gang.

Pasienten hennes, som var dødssyk, betrodde henne også at hun var bekymret for hva som ville skje med hunden hennes når hun gikk bort.

– Hun hadde ingen barn, og hadde heller ingen familie i nærheten. Så alt hun egentlig hadde var denne hunden, forteller Still til WSB-TV.

Sykepleieren adopterte pasientens hund. Foto: Skjermdump Youtube

Etter at pasienten gikk bort informerte familien hennes Still om at de hadde levert hunden Jax til et krisesenter.

– Jeg var veldig bekymret for at han ikke kom til å bli gitt noen ny, god sjanse og muligens kunne bli avlivet om han ikke kom seg ut av krisesenteret, sier Still.

Kort etter hun hadde fått denne beskjeden fra den avdøde kvinnens famile dro hun rett avgårde til krisesenteret og adopterte Jax.

– Jeg tenkte umiddelbart at jeg aldri noen sikke kommer til å kvitte meg med ham. Han var så søt, og er en av de mest kjærlige hundene noensinne, sier den ferske hundeeieren.

Som svar på adopsjonen av Jax, har medarbeiderne til Kim Still hedret henne med en utmerkelse for ekstraordinær medfølelse.

– Ved å være der, kjenner folk seg hørt, og de trenger å føle at noen bryr seg om dem, sier sykepleieren om det å være en omsorgsperson.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com