Hjem Historier fra livet Sykepleieren døde av korona. Ble hedret av kollegene

Sykepleieren døde av korona. Ble hedret av kollegene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den britiske sykepleieren og jordmoren døde av korona fredag forrige uke. Bildet av kollegene som minnes henne i sykehusgangene har gått verden rundt.

Lynsay Coventry (54) jobbet ved Princess Alexandra Hospital i Harlow i Essex i England. Fredag forrige uke, måtte hun se seg slått av koronaviruset.

Lynsays kolleger stilte seg opp i sykehusgangen i stillhet for å hedre den avdøde jordmoren. Nå blir bildet delt verden over.

«Slik så fødselsklinikken i Harlow ut på fredag. Mine venner, arbeidskolleger og arbeidsfamilie er alle forente i sorgen! Vi står fra hverandre for å minimere spredningen, men står samtidig sammen og sørger over tapet av vår jordmor!» skriver sykehuset på sin Facebook-side.

Foto: Facebook

Oppfordrer folk til å holde seg hjemme

I Facebook-posten, kommer en ansatt samtidig med en oppfordring til folk om å holde seg hjemme:

«En del av oss har gått tapt, men vi fortsetter vårt arbeid for deres skyld! Hvis dette ikke hindrer deg fra å gå ut i helgen, så burde vi ikke være venner! Jeg ber deg, bli hjemme! Jeg ville gitt alt for å bli hjemme med mine tre barn og holde meg borte fra dette dødelige viruset, men det kan jeg ikke!»

Jordmødrene må på jobb

En av Lynsays kolleger, Philippa Bennett, har også delt bildet og skrevet noen minneord på Facebook:

«Jeg er så lei meg for at en fantastisk jordmor ved The Princess Alexandra Hospital døde i går. Dette viruset har allerede forårsaket så mye sorg. Jeg jobber med dette laget på sykehuset, og de er alle helt fantastiske, dedikerte mennesker. Babyer vil bli født, jordmødrene vil være der. Så lei meg. Hvil i fred, fantastiske dame», skriver hun.

Hardt rammet

Onsdag ettermiddag ble det rapportert at over 55.000 briter har testet positivt på korona. 6.159 personer er døde etter å ha blitt smittet av viruset.

LES OGSÅ: Vi er her for deg. Kan du bli hjemme for oss? Leger og sykepleiere over hele verden kommer med viktig budskap

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com