søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Sykepleieren fikk sitt livs sjokk da hun oppdaget at...

Sykepleieren fikk sitt livs sjokk da hun oppdaget at pasienten var pappaen hun aldri hadde truffet!

-

Av og til kan de skje uventede hendelser som nesten ikke er til å tro i en persons liv. Man kan trygt si at noe slikt hendte Victor Peraza og hans datter, Wanda.

Victor hadde kjempet mot kreft i over et år. Tilstanden hans ble dårligere og han ble i all hast lagt inn på sykehuset. På sykehuset ble en dame ved navn Wanda oppnevnt som en av sykepleierne som skulle ta seg av Victor. Lite visste man da at Victor var faren til Wanda! Victor hadde nemlig forlatt familien da Wanda ble født i 1969. Siden hadde ikke faren gitt livstegn fra seg.

Det er lett å tenke at Wanda ville bære nag til faren, som ikke hadde vært der for henne i oppveksten og livet, og man må bare beundre måten Wanda tilgir sin far på. Det viste seg å bli et hjerteskjærende treff mellom far og datter. Wanda har i dag sin egen familie og egne barn, og hun lot barna sine få treffe sin bestefar.

Se den utrolige historien her:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...