onsdag, juni 3, 2020

Sykepleieren gikk i undertøy under smitteverndrakten: – så oppdaget hun det pinlige

Mest lest nå

Mange sykepleiere og leger har gitt tilbakemeldinger om at smitteversutstyret de må bruke på jobb, er veldig varmt. Det syntes også denne sykepleieren. Men hun fant en litt spesiell løsning på problemet.

Sykepleieren jobber på et sykehus kun for mannlige pasienter i Tula i Russland. Hun syntes smitteverndrakten var fryktelig varm, og med lange arbeidsdager, ble varmen et så stort problem, at hun valgte å ta av seg sykepleieruniformen og kun gå i undertøyet under drakten. det skriver Daily mail.

Lite visste hun at drakten var helt gjennomsiktig. En av pasientene tok et bilde av henne, og la det ut på Facebook.


– Ingen av pasientene klaget, skrev han til bildet, som raskt gikk viralt.

Foto: privat

Ledelsen ikke begeistret

Selv om pasientene hadde en hyggelig dag, og sykepleieren forhåpentligvis ble avkjølt, syntes ikke ledelsen ved sykehuset at dette var en god ide. De kom over bildet av sykepleieren på Facebook, og kalte henne sporenstreks inn på teppet.

Der forklarte hun at hun ikke var klar over at drakten var såpass gjennomsiktig, og at hun var desperat, siden hun ble så varm når hun brukte den. Ledelsen ved sykehuset forteller at de har gitt sykepleieren en skriftlig advarsel.

Får støtte

I ettertid har mange engasjert seg i saken. Sykepleieren selv, har ikke ønsket å uttale seg, men flere av pasientene på avdelingen, støtter henne. En forteller at selv om ingen klaget, var det noen som ble litt flaue. En annen forteller at det var fryktelig varmt på avdelingen og at det ikke var noen airconditioner som virket. Han mener ledelsen bør få kritikk i stedet for sykepleieren.

Flere lesere av den russiske lokalavisen har også lagt igjen kommentarer. De fleste i kvinnens favør:

– Endelig noen som har litt humor i denne dystre, dystre virkeligheten, skrive en.

– Hvorfor straffe sykepleieren? Dere må hylle henne. Når pasientene ser henne i dette antrekket, vil ingen av dem dø, skriver en kvinne.

– Bra gjort. Hun løftet stemningen hos pasientene, skriver en annen kvinne.

LES OGSÅ: Sykehjemansatt testet positivt for korona – gikk på jobb

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter