in

Sykepleieren sitter ved siden av en døende kvinne – vet ikke at et kamera filmer sangen hennes

Vi beundrer leger – ikke sant? De fleste er smart og talentfull, ingen diskusjon der. Men de er ikke de eneste som bidrar til å gjøre oss friske. Sykepleiere og andre helsearbeidere er alle ukjente helter. Vil du ha bevis? Denne videoen er et glimrende bevis på deres dedikasjon.

Isabelle Jennings jobber som sykepleier. Hun fikk vite at en av hennes pasienter, den eldre kvinnen Mary Helen Schmelze, var døende. Dette var en pasient Isabelle hadde et spesielt godt forhold til.

Mary Helen elsket sang og musikk, en interesse hun delte med sykepleieren. Hver fredag pleide de to å ha en sangstund sammen.


Foto: Youtube

Brukte fridagen sin

Da Isabelle fikk beskjed om at den siste tiden nærmet seg, bestemte hun seg for å bruke en av sine fridager på å besøke den gamle damen.

Pasientens sønn filmet hele sekvensen, uten at Isabelle visste om det.

– Jeg elsket Mary Helen og regnet henne som en venn. Jeg visste at dette var siste gang jeg fikk se henne, forteller Isabelle til TODAY.

Helen døde noen dager etter at denne videoen ble spilt inn.

Familien valgte å publisere filmen som en takk til de mange helsearbeiderne som aldri får den hyllesten de fortjener. Ifølge Today uttaler familien:

– Den daglige omsorgen utallige helsearbeidere hver dag utøver blir sjeldent anerkjent. Takk til for all kjærlighet dere gir deres pasienter. Den beste gaven du kan gi noen er tiden din, oppmerksomheten din.

Hvil i fred Helen. Og takk til deg Isabelle, du viser virkelig omtanke og går en ekstra mil for dine pasienter! Del videre folkens!

LES OGSÅ: Han oppfyller sin døende kones siste ønske. To dager senere mister hun livet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Diane var gravid da hun fikk vite at ektemannen har dager igjen å leve – gjorde det nødvendige for at han skulle få treffe datteren

Tenåringsjenta var for sen til skolen – Hun ba mamma om å skrive i meldeboka, morens respons hylles av tusener