fredag, desember 13, 2019
Historier fra livet Sykepleieren sitter ved siden av en døende kvinne -...

Sykepleieren sitter ved siden av en døende kvinne – vet ikke at et kamera filmer sangen hennes

-

Vi beundrer leger – ikke sant? De fleste er smart og talentfull, ingen diskusjon der. Men de er ikke de eneste som bidrar til å gjøre oss friske. Sykepleiere og andre helsearbeidere er alle ukjente helter. Vil du ha bevis? Denne videoen er et glimrende bevis på deres dedikasjon.

Isabelle Jennings jobber som sykepleier. Hun fikk vite at en av hennes pasienter, den eldre kvinnen Mary Helen Schmelze, var døende. Dette var en pasient Isabelle hadde et spesielt godt forhold til.

Mary Helen elsket sang og musikk, en interesse hun delte med sykepleieren. Hver fredag pleide de to å ha en sangstund sammen.

Foto: Youtube

Brukte fridagen sin

Da Isabelle fikk beskjed om at den siste tiden nærmet seg, bestemte hun seg for å bruke en av sine fridager på å besøke den gamle damen.

Pasientens sønn filmet hele sekvensen, uten at Isabelle visste om det.

– Jeg elsket Mary Helen og regnet henne som en venn. Jeg visste at dette var siste gang jeg fikk se henne, forteller Isabelle til TODAY.

Helen døde noen dager etter at denne videoen ble spilt inn.

Familien valgte å publisere filmen som en takk til de mange helsearbeiderne som aldri får den hyllesten de fortjener. Ifølge Today uttaler familien:

– Den daglige omsorgen utallige helsearbeidere hver dag utøver blir sjeldent anerkjent. Takk til for all kjærlighet dere gir deres pasienter. Den beste gaven du kan gi noen er tiden din, oppmerksomheten din.

Hvil i fred Helen. Og takk til deg Isabelle, du viser virkelig omtanke og går en ekstra mil for dine pasienter! Del videre folkens!

LES OGSÅ: Han oppfyller sin døende kones siste ønske. To dager senere mister hun livet

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...