En syklist passerte en hund langs veien – Fikk sjokk da han åpnet posen som hunden voktet

3202

Noen historier gjør mer inntrykk på oss enn andre. Denne historien er så absolutt av det slaget.

Telegraph formidler den sterke saken som fant sted i Lincolnshire i England.

En syklist venn navn Paul Skinner var ute langs veien da han fikk øye på noe hvitt som lå i grøften. Først trodde han at det bare var en død fugl, men ved nærmer ettersyn kunne han se at det var bevegelse. Han syklet litt nærmere og oppdaget at det var en hund som lå i grøften.

Hunen lå halvveis over en plastpose, som hun voktet som det skulle være hennes barn. Paul gikk av sykelen sin og gikk bort til hunden. Det var tydelig at dyret var fra seg av sorg, så Paul åpnet posen for å se hva det var som var så viktig for denne hunden.

Innholdet sjokkerte han.

Foto: Newsteam

«I posen lå det mange døde valper. Jeg har aldri sett noe så hjerteskjærende i hele mitt liv. Hunden var tydelig depressiv, jeg kan ikke fatte hvordan noen kan gjøre noe så hjerterått,» forteller Paul Skinner til Telegraph.

Videre tok Paul kontakt med politiet og dyrebeskyttelsen. Sistnevnte kom for å hente tispen, de sjekket alle valpene men alle var døde.

Veterinæren som var på stedet forteller til Telegraph at valpene sannsynligvis var født samme dag, og etter stor sannsynlighet fremdeles hadde vært i live da de ble lagt i posen og dumpet i grøften.

Tispen ble gitt navnet Carly, og dyrebeskyttelsen tok seg av henne og vil jobbe for å finne et kjærlig hjem til henne.

Foto: Newsteam

Det er ingen tvil om at dyr har følelser, vi kan ikke forstå at noen mennesker kan være i stand til å utføre groteske handlinger som dette.

Forhåpentligvis har Carly fått en omsorgsfull familie som hjelper henne gjennom traumene, og hvem vet, kanskje får hun et nytt kull valper en dag som får vokse opp foran øynene hennes?

SISTE NYTT

Advertisements