in

Sylvi Listhaug orker ikke elbil – Sjekk hva hun kjører nå

sylvi listhaug
Foto: Sylvi Listhaug / Privat

FrP-leder Sylvi Listhaug har stor interesse for bil. Men elbil synes hun blir for mye styr.

Tidligere har Listhaug forklart til Finansavisen at hun ikke orker tiden det tar å lade elbil.

– Jeg har kjørt elbil, men valgte å gå over til dieselbil fordi det var altfor mye styr med å lade og planlegge. Det er mye bedre å kjøre inn til pumpen og bli ferdig på fem minutter enn å stå og lade langs veien i lang tid.

I den nyeste episoden av Broom viser Listhaug stolt frem familiens nye bil: En Chevrolet Camaro ZL1 – med V8-motor med nesten 600 hestekrefter!

FrP-lederen elsker bilen men raser mot de høye dieselprisene. Allikevel er det uaktuelt for henne å gå tilbake til elbil.

– For meg handler det om ren nytte fordi jeg synes det var slitsomt å planlegge hele tiden. Skal du kjøre et godt stykke med elbil må du lade undervis. Er du så uheldig at laderen er opptatt eller ødelagt, ryker potensielt hele programmet. De neste årene kommer jeg til å reise ganske mye for å bygge organisasjon og drive politisk virksomhet for FrP, og da orker jeg ikke å holde på med den ladingen, har hun uttalt til Finansavisen.

Hos Broom får du en gjennomgang av gutta mine sin bilpark, historien om når jeg kræsja og om når jeg fikk fartsbot 🤭 Ha en fin søndagskveld.

Posted by Sylvi Listhaug on Sunday, September 18, 2022

Listhaug har en rekke ganger tidligere tatt til ordet for billigere drivstoffpriser og har tidligere uttalt til VG:

– Samtidig som drivstoffprisen nå går opp, så tjener staten seg søkkrik på høyere oljepris. Vanlige folk som trenger bilen blir flådd i avgifter. Det er helt urimelig.

Vil du redusere karbonavtrykket ditt ved å velge et annet alternativ til bensin- eller dieseldrevne biler? Her er noen forslag til andre alternativer (Se video):

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

VIDEO: Insektene som er bra for hagen

Forvirret kvinne

– Han jeg dater bruker ikke våtservietter