lørdag, juni 12, 2021

Sylvi Listhaug raser: – Greta Thunberg har ingenting på Stortingets talerstol å gjøre!

Mest lest nå

MDG har tatt initiativ til at Greta Thunberg skal tale i Stortinget i august. Et forslag som faller i dårlig jord hos Frp-leder Sylvi Listhaug.

På Facebook er imidlertid Sylvi Listhaug klar på hva hun synes om forslaget.


– Greta Thunberg har ingenting på Stortingets talerstol å gjøre! Jeg forstår godt at aktivistene i MDG vil invitere den største klimaaktivisten av dem alle. Men det norske Stortinget og det norske folk har ingen behov for å bli belært av Thunberg om hvordan vi skal leve våre liv, skriver Listhaug før hun poengterer at vi trenger klimaløsninger som kutter utslipp fremfor dommedagsprofetier.

– Vi trenger klimaløsninger som reelt kutter utslipp og bruker ny teknologi, ikke enda flere dommedagsprofetier og klimaforslag som skal piske og plage folk.

Listhaug er heller ikke imponert over Thunbergs kritikk av norsk olje- og gassproduksjon.

– Thunberg har allerede vært ute og kritisert norsk olje- og gassproduksjon, og mener i likhet med MDG at denne virksomheten skal legges ned. Noe som vil føre til at utslippene i verden kan gå opp, og norske oljearbeidsplasser flagges ut til Russland og Saudi-Arabia. Det vil gjøre det norske folk og staten langt fattigere, skriver Listhaug.

Greta Thunberg har ingenting på Stortingets talerstol å gjøre! Jeg forstår godt at aktivistene i MDG vil invitere den…

Posted by Sylvi Listhaug on Monday, May 31, 2021

Ville vært en vitamininnsprøytning

MDGs fungerende partileder Arild Hermstad mener et besøk av Thunberg i Stortinget ville vært en vitamininnsprøytning.

Det hadde vært en fantastisk vitamininnsprøyting for alle som er opptatt av klimakampen. Greta Thunberg er den mest innflytelsesrike tenåringen verden har sett. Hun har oppildnet millioner av barn, unge og voksne til å demonstrere, til å streike og til å brøle for et levelig klima, sier Hermstad til Dagbladet.

Miljøpartiet de grønne har også publisert en status på Facebook i dag hvor de ønsker Thunberg velkommen.

De skriver:

«Du er hjertelig velkommen til Norge, Greta Thunberg!💚🌍💪»

Hva mener du om forslaget om å la Thunberg tale for klimasaken på Stortinget? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter