torsdag, oktober 21, 2021

Syngende papegøye med fabelaktig coverversjon av Beyoncés «If I Were a Boy»

Mest lest nå

Beyoncé har fått konkurranse fra uventet hold.

Den ni år gamle papegøyen Chico i Lincolnshire Wildlife Park i England har ifølge People sunget seg rett inn i hjertene på internettbrukere over hele verden.

Når Chico setter igang og synger av full hals, stopper folk opp. Papegøyen drar nemlig igang med en morsom – og perfekt gjennomført – coverversjon av Beyoncé-hiten «If I Were a Boy.»


I videoen som er delt på dyreparkens Facebook- og Instagram-sider, sitter Chico i buret sitt mens han lirer av seg de imponerende høye tonene fra starten av sangen.

View this post on Instagram

Chico sings #Beyoncé classic #lincswildlife

A post shared by Lincolnshire wildlife park (@lincswildlifepark) on

Julie Gregory som er Chicos tidligere eiere, opplyser i kommentarfeltet på parkens Facebook-side at papegøyen også kan synge Katy Perrys «Firework», Lady Gagas «Poker Face» og Gnarls Barkleys «Crazy».

– Han har bodd her i litt mer enn 18 måneder og er utvilsomt en av parkens store sjerner, uttaler en talsperson for dyreparken til People. 

Lincolnshire Wildlife Park spesialiserer seg på fugler. Og dette er ikke første gangen papegøyene i dyrehagen har skapt overskrifter. Tidligere kunne vi lese om fem røvere som måtte flyttes bort fra gjestene etter at de hadde lært hverandre stygg bannskap.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
224FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter