torsdag, juli 2, 2020

Syvåringen knuser sparegrisen for å kjøpe mat til de eldre som ikke kan gå ut

Mest lest nå

Mange barn synes det er stas å tjene litt penger ved å ta ut av oppvaskemaskinen, støvsuge eller andre lignende oppgaver. Det kan finnes mye lærdom i dette, da barn kan lære seg at de må spare for å kunne kjøpe noe de har lyst på. Sparegrisen er noe de fleste er kjent med, og populært brukt blant våre kjære barn.

Dette er den rørende historien om syv år gamle Cavanaugh Bell, fra USA. Han hadde spart rundt 6000 norske kroner, som han hadde fått til bursdager og lignende. Pengene skulle bli brukt på noe nødvendig eller noe som syvåringen hadde veldig lyst på.

Cavanaugh fikk derimot andre planer for hvordan han skulle bruke pengene sine, da han fikk høre om at det sitter eldre mennesker hjemme, uten tilgang på forsyninger, i disse coronatider.


Med hjelp fra familien kjøpte syvåringen mat fra den lokale dagligvarebutikken, som han deretter leverte hjem til de eldre som ikke hadde mulighet til å gå ut.

Handlingen til den syv år gamle gutten blir mottatt med enorm takknemlighet, og saken trender på sosiale medier og nyhetssider.

For at folk skal kunne donere penger som går til mat og forsyninger til de eldre, har gutten med hjelp av faren laget en donasjonsside. Den finner du her.

Del gjerne denne gladsaken for å spre positivitet til andre.

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter