Hjem Historier fra livet Ansatt på Starbucks oppdaget at den unge kvinnen trengte hjelp: Beskjeden han skrev på kaffekoppen hylles

Ansatt på Starbucks oppdaget at den unge kvinnen trengte hjelp: Beskjeden han skrev på kaffekoppen hylles

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Baristaene på en Starbucks i den amerikanske delstaten Texas blir hyllet etter at de hjalp en 18 år gammel jente som opplevde uønsket oppmerksomhet fra en fremmed mann.

Når man bestiller kaffe på Starbucks spør alltid baristaen om navnet ditt. Dette skriver de på koppen. Alle som har vært noen ganger på Starbucks har vel spurt seg selv i om de lar det gå sport i å skrive rare varianter av navnet ditt. Selv med et navn de fleste femåringer er i stand til å stave, er det ikke få ganger undertegnede journalist har fått diverse navneforslag påskrevet frappucinoen.

Men under denne hendelsen i Texas, USA, skrev baristaen noe langt viktigere enn navnet:

En ung kvinne som kom inn og bestilte kaffe, opplevde betydelig oppmerksomhet fra en mann. Opptrinnene fra mannen gjorde at personalet på Starbucks ble mistenksomme.

Today skriver at baristaene sendte den unge jenta en melding på koppen hennes, der det sto at de var beredt til å gripe inn når som helst om hun ønsket det. I stedet for å skrive jentas navn på koppen, skrev de «Er du ok? Vil du at vi skal gripe inn? Hvis du ønsker det, så ta lokket av koppen».

Jentas mor har delt sin takknemlighet på Facebook etter hendelsen.

Hun forteller at datteren hennes ønsket å være anonym, men at datteren gikk inn på Starbucks for å lese da hun ble antastet av den fremmede mannen.

– Alt hun ønsket var å komme seg litt ut av og sitte og studere i fred. Hun liker å sitte og lese på kaffebarer, forteller moren i Facebook-innlegget

Datteren følte seg imidlertid ikke så truet at hun tok av lokket, delvis fordi hun følte en trygghet i at noen passet på å holde øye med henne den tiden hun satt på kaffebaren.

Denne gangen var det ikke en kritisk situasjon, men moren til tenåringen uttrykker takknemlighet over at de Starbucks-ansatte passet på datteren hennes.

– Som mor er det min verste frykt, at noe skulle skje med barnet mitt og ingen er der for å hjelpe, sier hun.

Dessuten forsvant også den pågående mannen etter at han innså at personalet på kaffebaren var oppmerksomme på situasjonen.

– Jeg er utrolig takknemlig overfor alle de ansatte der, og håper vi alle kan lære av dem og være villige til å rekke ut en hånd til folk rundt oss som ser ut til å kunne trenge hjelp, sier den takknemlige tenåringsmammaen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com