Hjem Historier fra livet Takket være to enkle grep gikk paret ned 178 kilo – på et år

Takket være to enkle grep gikk paret ned 178 kilo – på et år

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Lexi og Danny Reed er ungt og lykkelig par som bor i Indiana, USA. Hun er 26 år gammel og han er 28. Noe som har forfulgt det unge paret gjennom alle år er deres overvekt.

Da de giftet seg veide Lexi hele 218 kilo og Danny «kun» 127 kilo. De elsker hverandre, men vekten har satt sine klare begrensninger. Derfor bestemte de seg for noe drastisk forrige nyttår, nemlig å starte et helt nytt liv, skriver Daily Mail i en reportasje.

De visste begge de var nødt til å gjøre noe helt annet for ikke å fortsette sine gamle vaner. Tidligere forsøk på å gå ned i vekt hadde ikke hjulpet det spor men denne gangen var de fast bestemt på å lykkes – og de skulle klare det uten hverken kirurgi, spesielle dietter eller med hjelp av personlige trenere. De skulle klare det på egenhånd, sammen!

Og det klarte de! Nå har paret nemlig gått ned hele 178 kilo, hvor Lexi står for 107 av dem!

Foto: Instagram

Hvordan har de så klart å gå ned så mye i vekt på så kort tid? I følge Lexi er det hovedsakelig to ting som har bidratt til det store vekttapet.

For det første har de begynt å tenke på hva de spiser og erstatter alle de usunne måltidene med mer sunne retter som inneholder magert kjøtt, grønnsaker og vann.

For det andre har de sluttet å sitte rolig foran fjernsynet men heller begynt å gå i treningssenteret. En halv time hver dag – fem dager i uken!

Ettersom tiden gikk ble treningen lettere og lettere, og for hver måned som gikk, gikk Lexi ned ti kilo. Sammen ga de hverandre styrke til å fortsette kampen mot sitt felles mål om en sunnere hverdag. Ikke bare ble de mindre, de ble også sterkere, og ikke minst besto kjærligheten til hverandre.

Som Lexi selv skriver:

«Det var en del ting vi ikke kunne gjøre med hverandre de første ti årene vi var sammen, men nå kan vi gjøre enkle ting som å holde rundt hverandre. Noe som føles helt fantastisk».

Foto: Instagram

Paret kan med rette være stolte over hva de har fått til! Del denne fantastiske historien med vennene dine, slik at alle kan se det er mulig – bare man vil det nok!

LES OGSÅ: Matthew (25) hadde seks måneder igjen å leve – så gikk han ned 270 kilo

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com