Forsiden Historier fra livet Takket være to enkle grep gikk paret ned 178 kilo - på...

Takket være to enkle grep gikk paret ned 178 kilo – på et år

Lexi og Danny Reed er ungt og lykkelig par som bor i Indiana, USA. Hun er 26 år gammel og han er 28. Noe som har forfulgt det unge paret gjennom alle år er deres overvekt.

Da de giftet seg veide Lexi hele 218 kilo og Danny «kun» 127 kilo. De elsker hverandre, men vekten har satt sine klare begrensninger. Derfor bestemte de seg for noe drastisk forrige nyttår, nemlig å starte et helt nytt liv, skriver Daily Mail i en reportasje.

Reklame

De visste begge de var nødt til å gjøre noe helt annet for ikke å fortsette sine gamle vaner. Tidligere forsøk på å gå ned i vekt hadde ikke hjulpet det spor men denne gangen var de fast bestemt på å lykkes – og de skulle klare det uten hverken kirurgi, spesielle dietter eller med hjelp av personlige trenere. De skulle klare det på egenhånd, sammen!

Og det klarte de! Nå har paret nemlig gått ned hele 178 kilo, hvor Lexi står for 107 av dem!

Foto: Instagram

Hvordan har de så klart å gå ned så mye i vekt på så kort tid? I følge Lexi er det hovedsakelig to ting som har bidratt til det store vekttapet.

For det første har de begynt å tenke på hva de spiser og erstatter alle de usunne måltidene med mer sunne retter som inneholder magert kjøtt, grønnsaker og vann.

LES OGSÅ
Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

For det andre har de sluttet å sitte rolig foran fjernsynet men heller begynt å gå i treningssenteret. En halv time hver dag – fem dager i uken!

Ettersom tiden gikk ble treningen lettere og lettere, og for hver måned som gikk, gikk Lexi ned ti kilo. Sammen ga de hverandre styrke til å fortsette kampen mot sitt felles mål om en sunnere hverdag. Ikke bare ble de mindre, de ble også sterkere, og ikke minst besto kjærligheten til hverandre.

Som Lexi selv skriver:

”Det var en del ting vi ikke kunne gjøre med hverandre de første ti årene vi var sammen, men nå kan vi gjøre enkle ting som å holde rundt hverandre. Noe som føles helt fantastisk».

Foto: Instagram

Paret kan med rette være stolte over hva de har fått til! Del denne fantastiske historien med vennene dine, slik at alle kan se det er mulig – bare man vil det nok!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Foreslår å øke fartsgrensene i Norge – her kan det bli lov å kjøre fortere

Nå foreslår samferdselsminister Jon Georg Dale å øke fartsgrensene på flere strekninger i Norge. Dette gjelder foreløpig seks ulike strekninger. "Riktige fartsgrenser er vesentlig for...

Jasså, trodde du sommeren var over? Nei da, denne uken får vi en ny supersommer

I starten av uka, kan vi få helt opp mot 30 varmegrader i Sør-Norge. Og mot midten av uka, når temperaturene også Nord-Norge. Har du...

Kronprinsparet feiret 18 års bryllupsdag. Slik ble Mette Marit godtatt av folket til slutt

Det var ikke bare enkelt for Mette Marit å bli kjæreste med kronprinsen, og senere hans kone og landets kronprinsesse. Men etter 18 år...

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT