lørdag, september 26, 2020

Hun talte hvor mange ganger barna søkte hennes oppmerksomhet – Resultatet bør alle foreldre få med seg!

Mest lest nå

I november 2015 gjorde Brandie, en ung mor fra California, et lite eksperiment med sine tvillinggutter. Da oppdaget hun noe som hun aldri tidligere har tenkt på, og som hun bestemte seg for å dele via et innlegg på Facebook.

Innlegget hennes har siden den gang blitt lest av tusenvis. Det er ikke så rart, for dette er en viktig påminnelse til oss alle, og spesielt til foreldre med småbarn.

«I dag utførte jeg et eksperiment. Jeg holdt øye med min sønner når de lekte. Jeg satt i et hjørne og talte hvor mange ganger de så på meg av forskjellige grunner: for å se om jeg fikk med meg deres kule triks, for å søke bekreftelse eller misnøye med det de gjorde, og for å se mine reaksjoner.


Jeg kunne ikke slutte å tenke på hvilke signaler jeg hadde sendt til dem dersom jeg hadde sett ned på en mobil eller en annen teknisk sak.»

Facebook / Brandie Wood
Facebook / Brandie Wood

«28 ganger ville mine engler ha undret seg om Internett er viktigere enn dem. 28 ganger ville mine sønner ikke ha fått den oppmerksomhet som de fleste voksne søker.

28 ganger ville mine barn ha lurt på om de var ensomme følelsesmessig. 28 ganger ville de ha forsikret seg om at den du er online er det som egentlig er viktig.»

Facebook / Brandie Wood
Facebook / Brandie Wood

«I en verden hvor vi blir akseptert for slik folk oppfatter oss å være og ikke hvem vi egentlig er, i en verden der vi dømmes etter hvor mange tilhengere eller likes vi har, i en verden der kvalitetstid med kjære blir erstattet av isolasjon og tekstmeldinger fra det andre rommet, jeg ber deg å være annerledes. Vær så snill å legg ned teknologi og tilbring tid med din familie og dine kjære. Den neste generasjonen av barn stoler på at vi skal lære de hvordan de skal bli voksne, ikke vær for opptatt av sosiale medier fordi du vet aldri hvem som ser på og hvilket signal du sender ut.»

Facebook / Brandie Wood
Facebook / Brandie Wood

Budskapet er enkelt, men akk så viktig. Er du enig? Del innlegget med dine venner!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter