Hjem Historier fra livet Tar helt av på sosiale medier: Guttungen rocker Instagram med hjemmelaget trommesett

Tar helt av på sosiale medier: Guttungen rocker Instagram med hjemmelaget trommesett

En video av en liten gutt som spiller trommer på et hjemmelaget trommesett har smeltet hjerter på internett. Og ferdighetene hans som trommis er minst på høyden med kreativiteten bak trommesettet hans. Vi garanterer at du vil bli dypt imponert over denne smårollingen!

I videoen som er delt av Zijan Tang demonstrerer den lille gutten at man slettes ikke trenger dyre instrumenter eller masse utstyr for å vise frem talentet sitt.

Den ikke navngitte «trommisen» har laget seg trommer av skrapmetall, noen tomme blikk-kar og et par plasttanker. Trommestikkene han briljerer med er rett og slett bare noen pinner – som ikke er helt bene engang.

Likevel – det høres helt fantastisk ut! Den lille gutten holder en fantastisk rytme og lager et flott lydbilde med det hjemmelagde «slagverket» sitt.

Og det er flere enn oss som har latt seg sjarmere av videoen du ser nederst i saken:

Videoen hat mottatt nesten 3,3 millioner likes på instagram, og er kommentert mer enn 17 100 ganger av folk som elsket musikken hans og ikke kan slutte å skryte av talentet.

En av de som har blitt rørt av videoen kan fortelle at hans egen bror startet trommeslagerkarrieren sin på denne måten for mer enn 30 år siden. I dag har han blitt trommeslager, selv om han ikke har fått noen som helst profesjonell veiledning.

– Hvordan kan jeg få tak i denne gutten og gi han et ordentlig trommesett, er det en som lurer på, og får med seg flere andre som ønsker å gi gutten et trommesett.

Det er også mange som er rørt over å se hvor glad den lille trommisen er, og han har smeltet en rekke hjerter med både smilet og kreativiteten sin.

Se den utrolige prestasjonen selv i videoen under:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com