onsdag, april 1, 2020

Tara (39) vil advare andre: – Som å ha glass i lungene

Mest lest nå

Skuespiller Kari Onstad er død

Skuespiller, operasanger og danser Kari Onstad døde brått natt til i dag, 25. mars. Familien opplyser at hun døde av et hjerteinfarkt. Kari Onstad etterlater...

Min kone er en sykepleier. Min kone er en helt.

Mannen skriver brev om konen sin: Hun vil kysse barnet, hun vil kysse meg, og så vil hun gå å ta vare på folk som har den verste dagen i hele sitt liv.
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Tara Jane Langston ligger på sykehuset i London. Nå vil hun advare andre unge mennesker mot å ta lett på karantenereglene.

– Min historie bør være en advarsel til andre. Du er nødt til å ta dette på alvor, sier Tara Jane til Daily Mail. Hun oppfordrer alle til å følge myndighetenes råd, unngå menneskemengder og isolere seg selv så mye som mulig, for å hindre spredningen av viruset.

Tara beskriver seg selv som en sunn og frisk person, som er aktiv og glad i å trene. Hun sier at hun ønsker å vise at det ikke bare er eldre og folk med underliggende sykdommer som kan bli alvorlig syke av det nye koronaviruset.

Foto: Privat

– Det er helt surrealistisk

Nå har Tara Jane laget en video fra sykehuset, der hun forteller hvordan det er å ha korona.

– Grunnen til at jeg ønsket å lage videoen var å advare om at unge mennesker også kan bli syke. Det er helt surrealistisk å være på intensivavdelingen, hvor sykepleierne er dekket med beskyttelsesutstyr fra hode til tær, mens de bokstavelig talt jobber non-stop. Det er utrolig, sier hun.

I videoen, forteller tobarnsmoren at hun ble lagt inn på sykehuset med korona fredag for en uke siden. Da hadde hun allerede følt seg dårlig i fem dager.

– Det er som å ha glass i lungene. Det er vanskelig å forklare, men hvert eneste åndedrag er en kamp. Det er helt forferdelig. Jeg vil ikke gå gjennom noe som dette her noen gang igjen, sier hun.

Foto: Privat

Ikke ta noen sjanser

– Hvis noen tenker at de vil ta sjanser med dette viruset, bare se på meg nå. Jeg kan ikke puste på egenhånd. Hvis noen av dere fremdeles røyker, slutt. Tro meg, dere trenger lungene deres. Vær så snill, ikke ta noen sjanser. For hvis dere blir virkelig syke, kan dere ende opp her, sier Tara Jane i videoen.

Her kan du se videoen hun spilte inn på sykehuset:

LES OGSÅ: 25-åring forteller hvordan det er å være koronasyk: -Det føles som om jeg kveles. Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Irans elendige respons til Koronaviruset

Irans respons til Koronaviruset har fått mange til å riste på hodet. Stoltheten tok overhånd, og nå er myndighetene hemmelighetsfulle. Kan dette føre til...