lørdag, april 4, 2020

Tårene triller når hun forstår hva kjæresten har planlagt under fødselen

Mest lest nå

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...

Kronprinsesse Victoria hylles – jobber frivillig hos bymisjonen

Den svenske kronprinsessen dukket nylig opp på et bilde der hun pakket lunsjbokser for bymisjonen. Oppdraget står ikke i den offisielle kalenderen, og jobben...

Erik Alfred Tesaker etter finaleseieren: – veldig spesielt

I kveld skulle endelig avgjørelsen falle. Vinneren av årets "Farmen kjendis" skulle kåres. Og til slutt ble det folkefavoritten Erik Alfred Tesaker som kunne...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Michael Miles, hadde forberedt en overraskelse, som Triston Lowery fikk se på deres nyfødte barns genser. Overraskelsen fikk tårene til å trille.

Triston og Michael hadde ventet i lang tid på å bli foreldre. De hadde gledet seg lenge, og endelig var tiden inne for at deres største ønske skulle bli oppfylt.

De hadde vært kjærester i fire år, da deres datter skulle fødes. Fødselen gikk som planlagt og datteren Lynleigh var endelig komt til verden. Men Michael hadde en ekstra overraskelse planlagt til dette øyeblikket. Han hadde lenge hatt lyst til å fri til kjæresten, men han ønsket at deres førstefødte skulle være tilstede under selve frieriet.

Foto: Youtube/Inside Edition

Et rørende frieri

Michael hadde sammen med personalet forberedt at de skulle ta på den nyfødte datteren en helt spesiell genser når hun ble født. Når Triston fikk henne i armene, så hun teksten på genseren hennes: «Vil du gifte deg med pappa?».

LES OGSÅFridde til kjæresten på en sånn måte at politiet kom på døra

Triston ble sjokkert, så opp på sin elskede kjæreste der han sto med en ring i hånden og ventet spent på svaret.

Hun sa JA!

– Jeg har aldri før i mitt liv vært så glad. Jeg hadde ikke bare fått en fantastisk datter, jeg hadde også fått en livspartner, sier Triston til Today.

Foto: Youtube/Inside Edition

Får mange fine hilsener

Det rørende frieriet ble fanget på film. Faren la ut klippet på Facebook og over en million mennesker har sett det nydelig klippet.

– Jeg er så velsignet med alle de fine kommentarene folk skriver om den vakre datteren vår og Michaels rørende frieri, forteller Triston til Today.

Se Michaels vakre frieri i videoen nedenfor:

Vi ble rørt av denne nydelige historien. Det er godt å få servert slike positive nyheter, sammen kan vi spre glede til andre. Del gjerne innlegget om du er enig.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...