Hjem Familie Tårene trillet da Bode Miller leste opp brevet til sin avdøde datter

Tårene trillet da Bode Miller leste opp brevet til sin avdøde datter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Verden sørget sammen med den berømte alpinisten Bode Miller og hans kone Morgan, da de mistet sin dyrebare datter, Emmy, i en tragisk drukningsulykke i juni 2018.

Den 19 måneder gamle jenta var å lekte ved nabohuset da hun falt i bassenget. Emmy ble fraktet til sykehuset i all hast og det så ut som om hun kunne overleve, men det viste seg at hjernen hennes hadde gått for lenge uten oksygen, og livet sto ikke til å redde.

Bode og Morgan ble ødelagt. De visste ikke hvordan de skulle fortsette med livet uten sin lille jente, men de visste at de måtte finne en vei. 

Nå er Bode med i realityserien «Special Forces: World’s Toughest Test» på den amerikanske tv-kanalen Fox. Programmet er, ifølge nettstedet Little Things, basert på den britiske serien «SAS: Who Dares Wins». Konseptet er at kjendiser går gjennom militærøvelser som brukes for å teste både fysisk og mental styrke under utvelgelsesprosessen til American Special Forces.

En av øvelsene deltagerne fikk var å skrive og dele et brev der de tok farvel til familiene sine om de skulle dø. Bode, som har fem barn med kona Morgan og to barn fra et tidligere forhold, henvendte seg til barna som lever – og til sin avdøde datter Emmy. Tårene trillet ned kinnene til Bode mens han leste høyt.

– Dere er de kuleste, mest spennende og morsomste små menneskene jeg kunne ha hatt i livet mitt. Jeg elsker dere, og jeg er stolt over å være pappaen deres, leste han til barna som fortsatt lever.

Og ikke et øye var tørt da Bode henvendte seg til Emmy.

– Jeg har savnet deg så mye og jeg kommer for å se deg. Kjærlig hilsen pappa, leste han opp mens han gråt.

Bode har tidligere åpnet opp om Emmys død i en tidligere episode av serien.

– Det var brutalt. Hun smøg seg ut bakdøren og hoppet rett i naboens basseng, sa han og la han til at sorgen aldri forsvinner.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com