Hjem NyheterSport Tarjei Bø har bestemt seg for fremtiden

Tarjei Bø har bestemt seg for fremtiden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter en periode med spenning og usikkerhet rundt veien videre for skiskytterstjernen Tarjei Bø (35), bekrefter den erfarne utøveren nå at han velger å forlenge karrieren sin. Denne avgjørelsen kommer etter grundig vurdering av ulike faktorer.

Bø uttrykker sin glede over å fortsette som skiskytter og legger vekt på viktigheten av å følge magefølelsen når han tar slike avgjørelser.

Reaksjonene på Bøs beslutning har vært svært positive, spesielt fra ekspertkretser innen skiskyting. TV 2-eksperten Ole Einar Bjørndalen uttrykker stor tilfredshet over nyheten og mener det var forventet at Bø ville fortsette, spesielt etter en imponerende sesong.

– Det er veldig godt å høre og flott at han falt på det valget. Det hadde vært veldig overraskende om han skulle gitt seg nå. Han har hatt en fantastisk sesong, sier Bjørndalen til TV 2.

Bjørndalen spår også en fremtid med Bø-dominans i verdenscupen, og ser frem til brødrenes videre kamp om sammenlagtseieren.

Tidligere usikkerhet

Bøs beslutning om å forlenge karrieren kommer etter en periode med usikkerhet og tankevirksomhet. Tidligere har veteranen uttrykt tvil om sin fremtid som skiskytter, og selv så sent som i mars var han usikker på veien videre.

– Det er så enkelt som at jeg trives veldig godt med å være skiskytter, sier Tarjei Bø (35) til VG.

Forrige sesong var en suksess for Bø, hvor han konkurrerte om sammenlagtseieren i verdenscupen mot sin bror Johannes Thingnes Bø. Han sikret også imponerende resultater under VM i Nove Mesto.

Nå som avgjørelsen om å fortsette er tatt, fokuserer Bø på kommende utfordringer, inkludert deltakelse i NM på Geilo denne helgen. Med en fornyet entusiasme og motivasjon ser Tarjei Bø frem til å fortsette sin skiskytterkarriere og konkurrere på det høyeste nivået.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com