Hjem Viralt Tatoverte kjærestens ansikt på halsen – så ble det slutt

Tatoverte kjærestens ansikt på halsen – så ble det slutt

Da Jayda og Damonte slo opp, kort tid etter at hun hadde tatovert et portrett av Damonte på halsen var gode råd dyre. Dette er den smart løsningen hun kom opp med.

I et samfunn der halvparten av alle ekteskap ender i skilsmisse, ville nok de fleste være varsomme med å tatovere kjærestens navn på kroppen sin. Ikke Jayda Chanel Marie. Hun hoppet uti det og tatoverte like godt et portrett av ansiktet til kjæresten Damonte Ray på halsen. Det er ikke sikkert hun var like fornøyd med tatoveringen da det kort etter ble brudd for kjæresteparet.

En video på TikTok, som også er omtalt av Daily Mail, viser kjæresteparet på tatoveringsstudio. Her har Jayda Chanel Marie tatt med et fotografi til tatovøren, og ber om å få Damontes portrett tatovert på halsen sin. Selv har Damonte navnet hennes over øyenbrynet.

@damonteray

@therealjayda.c Bae lit😳🔥 LINK IN BIO FOR MUSIC VIDO TAT BY: @soosprayed

♬ VAE VANILLA R.O.D OPEN VERSE – THEEYLOVEAJ

Her viser hun stolt frem resultatet

Ikke mange ukene etter at Damonte la ut videoen på TikTok, forsvant imidlertid Jayda fra kontoen hans. Paret hadde slått opp.

Det er nesten 30 000 som har kommentert videoen. Og svært mange uttrykker sjokk og vantro over at Jayda finner på å tatovere kjæresten på halsen.

– Haka mi er nede og subber i gulvet, er det en som sier.

Mange andre stiller seg kritiske til kvaliteten på portrettet og mener de burde lagt penger i å gå til en tatoveringsartist som spesialiserer seg på portretter.

– Skjønt om de går hver til sitt er det ikke så farlig, for det er jo ingen som vil kunne kjenne han igjen, er det en som sier.

Og det var nettopp det som skjedde: Det ble brudd for tenåringene. Hvertfall en stund.

Jayda var borte fra Damontes TikTok-konto i flere måneder – før hun plutselig dukket opp igjen. Men i mellomtiden hadde hun gått tilbake til tatoveringsstudioet – og Jaydas hyllest til Damonte var forvandlet til en rose…

https://www.tiktok.com/@damonteray/video/7299866203781221675?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6953977341136766470

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com