Hjem Viralt Ted gjør alt for å likne på kjæledyret sitt – en papegøye

Ted gjør alt for å likne på kjæledyret sitt – en papegøye

Ted Richards har gjennomgått mange operasjonen for å likne mest mulig på papegøyen sin. Flere av operasjonene har vært farlige. Han har blant annet fått dårligere hørsel og han har risikert å bli blind.

Tidligere har Ted deltatt i programmet «The House of Extraordinary People» på Channel 5. Det skriver TV 2.

Noe av det første Ted gjorde, var å tatovere kroppen sin med papegøye-fjær. Så tok han en meget farlig øyeoperasjon for å få røde og blå øyeepler. Denne operasjonen kunne ha gjort han blind. Han har også kuttet av store deler av ørene. Det har skadet hørselen hans, men ifølge Ted er det verdt det.

«Papegøyer har bare små hull der uansett, så jeg måtte kutte dem av», sier han til Huffpost.

«Du vet, på slutten av dagen er det din kropp. Du burde kunne gjøre det du vil med den», sier Ted videre.

Ted Parrotman

I 2017 endret Ted navnet sitt til Ted Parrotman. Han ble uansett kalt for Parrotman, så han var allerede vant med navnet.

Men det er ikke alle som er like begeistret for Teds forvandling. Han har liten eller ingen kontakt med familien sin.

«Jeg har ikke noe kontakt med mamma og pappa. Det har jeg ikke hatt på flere år, vi kommer ikke så godt overens. Jeg vet faktisk ikke om de lever», sier han.

Har gjort om huset til et fuglebur

«Jeg snakker ikke med søsknene mine heller, så jeg har ingen tilknytning til familienavnet. For meg er min ekte familie papegøyene, så det passer at etternavnet mitt reflekterer dette», sier han videre.

Ted har også gjort huset sitt mer og mer likt et fuglebur. Der bor han sammen med over 12 papegøyer i kollektiv. Han skal også spise fuglemat sammen med papegøyene sine.

  1. eli ink
  2. tatovert mann

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com