tirsdag, januar 25, 2022

Telenor-kundene mistet TV 2: Slik kan du få med deg Farmen-finalen og andre favoritter om du er rammet

Mest lest nå

TV 2 gir nå seerne mulighet til å få èn måned gratis bruk av TV 2 Play etter at alle TV-kundene til Telenor i går mistet TV 2 sine kanaler. Det betyr at ingen trenger å gå glipp av kveldens siste Skavlan-show eller søndagens store Farmen-finale.

Fredag fikk alle som har tv levert gjennom Telenor en e-post der Telenor forteller at de ikke klarte å komme til enighet om en kontrakt med TV 2, og at alle deres tv-abonnenter dermed mister TV 2-kanalene.


– Vi har forsøkt å komme til enighet om en ny avtale med Telenor, men dessverre har vi ikke lyktes. Det er ingen utvikling siden Telenor-kundene mistet tilgangen til TV 2-kanalene i går, sier organisasjons – og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand i TV 2.

Hun legger til at om og når partene blir enige foreløpig er uvisst, men utelukker ikke at dette blir langvarig.

– Derfor starter vi i dag en kampanje som gjør at alle som ikke har tilgang til TV 2 sitt innhold nå har mulighet til dette, sier Willand.

Gratis-kampanjen på TV 2 Play inkluderer de to produktene «Film & Serier» og «Sport, Film & Serier». Dette inkluderer det aller meste av TV 2 sitt innhold, inkludert direktekanalene som TV 2 Nyhetskanalen. I tillegg får man da også tilgang til alle TV 2-play-eksklusive serier som blant annet spenningsseriene FBI, Blood and Treasure og The Rookie.

– I kveld er også en helt spesiell TV-kveld. 25 år med TV-historie avsluttes når det aller siste “Skavlan” sendes på TV 2 og TV 2 Play. Dette ønsker vi selvsagt at flest mulig skal få med seg I tillegg til “Norges nye megahit” og Farmen-finalen i morgen, sier Sarah C. J. Willand.

Den sporten som sendes på TV 2 Sport 1 og 2 samt hovedkanalen er også inkludert. Deriblant to Champions League-kamper, en Premier League-kamp og èn LaLiga-kamp per runde. I tillegg til alt av vintersport.

Kampanjen gir 30 dager gratis tilgang og den vil løpe til 10. januar. Sport Premium-kanalene og kjøp-og leiefilm er ikke en del av kampanjen.

– Vi vet at seerne verdsetter vårt innhold, og særlig det norske innholdet. Vi går også en jul i møte med den nye juleserien “Julestjerna» og tradisjonsrike programmer som «Truls à la Hellstrøm: Julespesial», “Flåklypa grand prix” og ikke minst “God jul Norge”. Det er beklagelig at seerne nå blir rammet som uskyldig tredjepart og derfor ønsker vi å gi de som ønsker det gratis tilgang til vårt innhold den kommende måneden forklarer Willand.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter