in ,

Tenåring blir mobbet og tvunget til å kaste skoene sine i do – En kveld ringer det på døren hans

Mobbing er dessverre en en problemstilling man aldri helt vil bli kvitt. Men selv om vi ukentlig kan lese fæle historier om mennesker som mobber andre, så finnes det også historier om de som står opp for mobbeofrene. De som strekker ut en hånd når de ser at andre blir behandlet dårlig.

Historien vi skal fortelle deg i dag er nettopp en slik historie.

Hovedpersonen i denne historien heter Tanner, han er en amerikansk tenåring, og regelmessig opplever han mobbing på skolen. Den siste episoden var spesielt vanskelig for gutten da en elev beordret ham til å kaste sine nye joggesko i toalettet.


Tanners mor, Meghan Hendrix, ble både sjokkert og knust på samme tid da hun fikk vite hva som hadde skjedd.

«I forrige uke på skolen ble Tanner beordret til å kaste skoene sine i toalettet. Dette knuste mammahjertet mitt,» skriver hun på Facebook.

Tanner blir mobbet på skolen. Foto: Meghan Hendrix/Facebook

Men heldigvis hadde noen fra skolen som Tanner Hendrix går på funnet ut hva som hadde skjedd med den stakkars gutten, og bestemte seg for å gripe inn, men denne gangen med våpen som vennlighet og empati. En gutt ved navn Skyler banket på Hendrix-familiens hus en kveld for å overraske Tanner. Han dukket opp utenfor døren deres med et par splitter nye joggesko.

Moren ble naturligvis dypt rørt av den gesten.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK
Foto: Meghan Hendrix/Facebook

– Jeg vil alltid være takknemlig overfor denne gutten for å være der for Tanner og for å minne oss om hva det vil si å være en god person, sier hun ifølge The Epoch Times.

Husets overvåkningskamera fanget øyeblikket da Skyler kom på døren med nye joggesko. Denne videoen publiserte Tanners mor på Facebook. Du kan selv se den nedenfor.

Posted by Meghan Hendrix on Friday, November 6, 2020

Selv om det alltid vil finnes mennesker som plager og mobber andre, så er det fantastisk å se når andre stiller opp for dem som trenger det!

Mobbing kommer i mange former og kan komme til uttrykk både fysisk og verbalt. Dette er hva du trenger å vite om mobbing (Se video):

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Barnebarnet spilte inn bestemorens sang – se den fantastiske reaksjonen

Den lille gutten var tilnærmet blind – se hva som skjer når han får briller