søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Tenåring samler inn flere millioner kroner til 5 år...

Tenåring samler inn flere millioner kroner til 5 år gammel jente med sjelden kreftdiagnose

-

Hva gjorde du da du var 14 år gammel? Sannsynligvis gjorde du det samme som de fleste andre ungdommer. Hang ute med venner, spilte dataspill eller brukte tid på kjøpesenteret. Din største bekymring kan ha vært dine karakterer eller om den du var forelsket i likte deg.

14-åringen Abby Miller har litt mer å tenke på enn det. Abby største bekymring er om venninnen Taylor Love- som har en sjelden form for kreft vil overleve. Hun bruker derfor all sin tid på å øve på gitar og sang, slik at hun kan samle inn penger til Taylor.

I 2008 forandret livet til Abby seg da hun møtte Taylor. Som 18 måneder gammel baby, hadde Taylor blitt diagnostisert med en sjelden form for kreft uten kjent kur. Hun og Abby ble raskt venner. Taylor som nå er nesten 6 år gammel, ser på Abby som storesøsteren hun aldri fikk.

Abby begynte å spille inn videoer av seg selv hvor hun synger sanger dedikert til Taylor og legger dem ut på YouTube. Hun har utført 2 innsamlingsaksjoner for Taylor, og hun synger selv på gaten for å samle inn penger til Taylor og til kreftforskning.

I løpet av 3 år har Abby samlet inn over fire millioner norske kroner for Taylor og for kreftforskning!

I videoen nedenfor, står Abby foran sine kolleger ved en ungdomsskole. Hun skal synge en sang skrevet av Andy Grube, dedikert til Taylor. Men, før Abby tar mikrofonen, vil Taylors mor offentlig takket henne for hennes vennskap og hjelp.

«Hun har vist mennesker over hele verden, og jeg mener hele verden, at alle kan gjøre en forskjell, uansett hva du gjør,» sier Taylor mor. «Og Abby har gjort en enorm forskjell i Taylors liv»

Sjekk ut det vakre øyeblikket del videre!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Ari Behns foreldre hos Skavlan – Forklarer hva som egentlig skjedde

Lørdag stilte avdøde Ari Behns foreldre, Marianne og Olav, opp på talkshowet Skavlan. Der fortalte de om tiden før og etter deres sønn tok...

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...