lørdag, april 4, 2020

Tenåringen nekter å flytte beina fra setet for å gi plass. Da fikk en av passasjerene nok

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Den unge gutten breiet seg ut over setene og gadd ikke en gang å flytte på beina da t-banen ble full. Da fikk en av passasjerene nok.

En ung tenåringsgutt hadde breiet seg ut over setene. Han hadde lagt seg godt til rette med beina opp i setet ved siden av der han satt, mens han kikket på telefonen sin. Setet var beregnet til fem personer. En mann satt i den ene enden av seteraden. Gutten tok opp de resterende fire plassene.

Foto: Twitter

T-banen fyltes opp og etter hvert ble det mangel på sitteplasser. Mange eldre måtte stå, men den unge gutten viste ingen tegn til å flytte på beina sine.

Sendte irriterte blikk

De fleste av de andre passasjerene kikket irritert bort på gutten, men det var ingen som tok initiativ til å snakke med han eller gjøre noe.

Men så kom den fremmede mannen på T-banen, og han hadde ikke tenkt å stå mens gutten lå utover setene.

Mannen ser først irritert bort på gutten. Og så går han bort og rett og slett setter seg på beina til gutten.

Foto: Twitter

Mannen hylles på nettet

En annen passasjer på T-banen tok opp mobilen og tok bilder da han så hva som skjedde.

Guttens reaksjon ble fanget på kamera, og nå spres bildene på sosiale medier. Den fremmede mannen hylles for hans måte å sette ungdommen på plass på.

«Denne lille drittungen ville ikke flytte beina sine for tre voksne, så kommer denne mannen og bare SETTER seg på beina hans. #mykidcouldnever», skriver en som har delt bildene på Twitter.

Så får vi håpe tenårings-gutten har lært litt folkeskikk etter episoden. Og neste gang kanskje han til og med reiser seg for eldre på T-banen. Selv om noe sier meg at det nok er litt mye å forvente.

LES OGSÅ: Kate måtte amme babyen sin stående på toget. Ingen tilbød henne sitt sete

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...