Hjem Viralt Tenåringen nekter å flytte beina fra setet for å gi plass. Da fikk en av passasjerene nok

Tenåringen nekter å flytte beina fra setet for å gi plass. Da fikk en av passasjerene nok

Den unge gutten breiet seg ut over setene og gadd ikke en gang å flytte på beina da t-banen ble full. Da fikk en av passasjerene nok.

En ung tenåringsgutt hadde breiet seg ut over setene. Han hadde lagt seg godt til rette med beina opp i setet ved siden av der han satt, mens han kikket på telefonen sin. Setet var beregnet til fem personer. En mann satt i den ene enden av seteraden. Gutten tok opp de resterende fire plassene. Det skriver The Mirror.

Foto: Twitter

T-banen fyltes opp og etter hvert ble det mangel på sitteplasser. Mange eldre måtte stå, men den unge gutten viste ingen tegn til å flytte på beina sine.

Sendte irriterte blikk

De fleste av de andre passasjerene kikket irritert bort på gutten, men det var ingen som tok initiativ til å snakke med han eller gjøre noe.

Men så kom den fremmede mannen på T-banen, og han hadde ikke tenkt å stå mens gutten lå utover setene.

Mannen ser først irritert bort på gutten. Og så går han bort og rett og slett setter seg på beina til gutten.

Foto: Twitter

Og her ser du guttens reaksjon:

Foto: Twitter

Mannen hylles på nettet

En annen passasjer på T-banen tok opp mobilen og tok bilder da han så hva som skjedde.

Guttens reaksjon ble fanget på kamera, og nå spres bildene på sosiale medier. Den fremmede mannen hylles for hans måte å sette ungdommen på plass på.

«Denne lille drittungen ville ikke flytte beina sine for tre voksne, så kommer denne mannen og bare SITTER seg på beina hans. #mykidcouldnever», skriver en som har delt bildene på Twitter.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com