Hjem Historier fra livet Tenåringens duett sammen med lillebror som har Downs syndrom gir lys i hverdagen

Tenåringens duett sammen med lillebror som har Downs syndrom gir lys i hverdagen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En del barn fødes med Downs syndrom. Verden er utvilsomt et lysere sted på grunn av dem. De er noen av de lykkeligste, mest takknemlige og vakre sjeler som lever på denne jord.

Da Lea Kirwan lastet opp en video på Facebook av henne og lillebror som synger en duett, hadde hun ingen anelse om perspektivet og oppmuntringen de ville gi verden.

Her er Leahs tanker om brorens tilstand.

«Når jeg møter nye mennesker og forteller dem at min bror har Downs syndrom reagerer de fleste slik: «Åh, jeg er så lei for å høre det». Vennligst ikke vær lei dere! Jeg er 25 år nå, og jeg vet ikke om noe annet liv. Klart det har vært vanskelig noen ganger, men han er min bror og jeg elsker han til månen og tilbake. Jeg ville ikke vært foruten han. Han er min største fan og min beste venn – det er slik det alltid har vært. Han har lært meg så mange ting og har hatt en stor innvirkning på den personen jeg er i dag.»

Nedenfor kan du høre søskenparet synge lillebrors favorittsang, «Titanium» av David Guetta og Sia. Det er virkelig flott å se gleden og entusiasmen.

Klippet har nå over 700.000 visninger – Del og spre litt sårt tiltrengt glede med verden!

LES OGSÅ: Bildet der lillebroren med Downs syndrom ser bruden for første gang, går verden over

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com