Hjem Historier fra livet Tenåringsgutten redder en 15 måneder gammel baby fra å drukne

Tenåringsgutten redder en 15 måneder gammel baby fra å drukne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

15 år gamle Ryley Ferguson fra England var ute og gikk tur med hundene sine langs en kanal, da han så en liten gutt alene på den andre siden av kanalen. Plutselig falt den lille gutten i det iskalde vannet.

Ryley trengte ikke tenke seg om to ganger før han kastet seg ut i kanalen og svømte bort til der den lille gutten hadde falt i vannet.

Han fikk raskt tak i gutten, og svømte med han inn mot land. Siden vannet var iskaldt, fikk Ryley kramper i beina. Han mistet raskt krefter, og han klarte ikke å løfte den lille gutten opp på land. Ryley ropte etter hjelp, og etter kort tid kom to menn ham til unnsetning. De løftet babyen ut av Ryleys armen, og hjalp deretter 15- åringen opp av det kalde vannet.

Alle foreldres store skrekk

Samtidig oppdager den lille guttens mamma at babyen hennes plutselig er borte. Rebecca Hampton (33) var på tur med sin 15 måneder gamme sønn, Reggie. Hun ble opptatt med noe annet, og var uoppmerksom i to minutter. Hun trodde Reggie satt fint i barnevognen sin. Men da hun snudde seg tilbake, var gutten borte.

Rebecca fikk panikk og ropte etter Reggie. Men han var ikke å finne noe sted. Hun begynte å løpe rundt, og etter kort tid, fant hun sønnen klissvåt ved kanalen, i armene til 15 år gamle Ryley.

På rett sted til rett tid

Ryley forteller i ettertid at han var helt rolig under redningsaksjonen. Men vannet var iskaldt, og han fikk hjerteklapp og kramper. Men det eneste han tenkte på var at han måtte redde gutten.

15-åringen ble dagens helt. Foto: privat

Lille Reggie begynte å gråte av skrekk da han ble løftet opp av kanalen. Men tenåringsgutten tok han i armene sine så fort han kom seg opp selv, og da stilnet gråten.

Rebecca kunne ikke takke Ryley nok for at han hadde reddet sønnens liv. Hadde ikke Ryley gått tur med hundene langs kanalen akkurat da, hadde mest sannsynlig ingen sett at lille Reggie falt i vannet.

De to familiene har blitt gode venner etter hendelsen, og Ryley elsker å sitte barnevakt for Reggie.  

LES OGSÅ: 5-åringen redder moren fra å drukne – videoen er sett nesten 5 millioner ganger

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com