lørdag, juni 12, 2021

Tenåringsguttene kjører rundt og redder dyr fra brannen i Australia

Mest lest nå

Micah (19) og Caleb (18) er søskenbarn, og bruker dagene sine på å kjøre rundt og redde så mange koalabjørner som mulig fra flammene i Australia.

Guttene kjører rundt på Kangaroo Island der den største koalapopulasjonen i Australia bor. Siden brannene startet, har nesten en halv milliard av landets dyr dødd. Koalaene har blitt ekstra hardt rammet. Man regner med av minst 8.000 koalaer har bukket under for flammene. Det skriver Bored Panda.

På øya der guttene kjører rund, er halvparten av alle koalaene døde. Mange er alvorlig skadede. Guttene tar med seg koalaen de finner i bilen sin, der de er trygge for flammene.


Foto: YouTube

– Vår lille koala-redningsaksjon

Guttene har delt en video fra arbeidet sitt på YouTube. Videoen har blitt delt i rekordfart, og folk over hele verden hyller de to tenåringene.

Micah og Caleb har tenkt å ta vare på koalabjørnene de redder til de er friske nok til å kunne bli sluppet ut i det fri igjen. Og selvfølgelig til brannene har slukket, slik at koalaene har et hjem å dra til.

«Dette er vår lille koala-redningsaksjon. Vi bare forsøker å samle så mange levende som vi kan», sier en av guttene i videoklippet.

Foto: YouTube

Mange kan ikke reddes

I videoen guttene har delt, ser vi at de har bilen full av koalaer. Flere har rullet seg sammen, og har antakeligvis store smerter på grunn av brannskadene. I bagasjerommet sitter en mor med en liten baby på ryggen.

Selv om guttene jobber hard, og har reddet mange koalaer, er det likevel et vondt syn som møter dem når de er ute og kjører. Rundt 60 prosent av alle koalaene de kommer over, dør av brannskadene de har blitt påført.

Her kan du se de to tenåringenes egen video:

LES OGSÅSteve Irwins datter kjemper for å redde dyrene i Australia

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter