torsdag, august 13, 2020

Tenåringsjenta ble banket opp midt på gaten fordi hun var lesbisk

Mest lest nå

Ellie-Mae Mulholland (18) fra Storbritannia ble banket opp av det hun trodde var vennene sine. «Jævla lesbe», kalte de henne mens de slo.

Ellie-Mae skal ha konfrontert en av vennene sine som skylte henne ti pund. Venninnen som skylte pengene, og en annen venninne, skal så ha slått Ellie-Mae gjentatte ganger mens de kalte henne jævla lesbe. De sa også at: «du og jentekjæresten din kommer til å få det ti ganger verre neste gang». Det skriver den britiske nettavisen Hull Live.

Den 18 år gamle jenta ble banket opp helt til hun var både blodig og gul og blå. Søsteren hennes, Stevie-Leigh Ansell, har lagt ut bilder av søsteren på Facebook.


Foto: Ansell Stevie-Leigh/Facebook

Pengekonflikt

«Min yngre søster var ute og på vei hjem fra en av vennenes hus. Hun hadde vært med et par venner, som vanligvis er vennene hennes, og en av dem skyldte Ellie ti pund som hun ba om», sier søsteren til avisen.

Søsteren forteller at vennen sa hun aldri hadde hatt pengene, før begge hadde slått søsteren gul og blå.

«Hun trodde de var vennene hennes. Alt dette skjedde mens hun var på telefonen med moren sin», sier hun videre.

Politiet etterforsker saken

Ellie skal også tidligere ha fått flere homofobiske bemerkninger slengt etter seg av vennene.

«Hver gang de har en diskusjon, går det rett til at hun er lesbisk. Hun røyker, og de nekter å få en sigarett av henne fordi de sier at de vil få «lesbiske bakterier», sier Ansell.

Politiførstebetjent Ali Sweeting sier til avisen at politiet etterforsker saken og at de ikke vil tolerere noen homofobiske angrep i byen.

«Vi er på et tidlig stadie i etterforskningen, og vi kommer til å snakke med offeret og andre involverte for å finne ut av hva det er som har skjedd», sier hun til avisen.

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter