Forsiden Nyheter Tenåringsjenta ble banket opp midt på gaten fordi hun var lesbisk

Tenåringsjenta ble banket opp midt på gaten fordi hun var lesbisk

Ellie-Mae Mulholland (18) fra Storbritannia ble banket opp av det hun trodde var vennene sine. «Jævla lesbe», kalte de henne mens de slo.

Ellie-Mae skal ha konfrontert en av vennene sine som skylte henne ti pund. Venninnen som skylte pengene, og en annen venninne, skal så ha slått Ellie-Mae gjentatte ganger mens de kalte henne jævla lesbe. De sa også at: «du og jentekjæresten din kommer til å få det ti ganger verre neste gang». Det skriver den britiske nettavisen Hull Live.

Den 18 år gamle jenta ble banket opp helt til hun var både blodig og gul og blå. Søsteren hennes, Stevie-Leigh Ansell, har lagt ut bilder av søsteren på Facebook.

Foto: Ansell Stevie-Leigh/Facebook

Pengekonflikt

«Min yngre søster var ute og på vei hjem fra en av vennenes hus. Hun hadde vært med et par venner, som vanligvis er vennene hennes, og en av dem skyldte Ellie ti pund som hun ba om», sier søsteren til avisen.

LES OGSÅ
Dette er råkjørernes unnskyldninger: Måtte tørke bilen, mate rotta og ha fart opp bakken
LES OGSÅ
Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

Søsteren forteller at vennen sa hun aldri hadde hatt pengene, før begge hadde slått søsteren gul og blå.

«Hun trodde de var vennene hennes. Alt dette skjedde mens hun var på telefonen med moren sin», sier hun videre.

Politiet etterforsker saken

Ellie skal også tidligere ha fått flere homofobiske bemerkninger slengt etter seg av vennene.

«Hver gang de har en diskusjon, går det rett til at hun er lesbisk. Hun røyker, og de nekter å få en sigarett av henne fordi de sier at de vil få «lesbiske bakterier», sier Ansell.

Politiførstebetjent Ali Sweeting sier til avisen at politiet etterforsker saken og at de ikke vil tolerere noen homofobiske angrep i byen.

«Vi er på et tidlig stadie i etterforskningen, og vi kommer til å snakke med offeret og andre involverte for å finne ut av hva det er som har skjedd», sier hun til avisen.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet