Forsiden Historier fra livet Tenåringsjenta ble kraftig mobbet for klesstilen - Men en dag dukket en...

Tenåringsjenta ble kraftig mobbet for klesstilen – Men en dag dukket en uventet jente opp

Haley Olsen hadde blitt mobbet i mange år for sine arveklær. Men en dag dukket en uventet jente opp og tilbød både hjelp og vennskap.

Haley går i syvende klasse ved Atkinson Middle School i Phoenix i Arizona. Hun er en av syv søsken, og familien hennes har ikke råd til å kjøpe masse nye og moteriktige klær til henne. Det skriver Faith Tap.

Derfor må Haley arve klær av sine storesøsken. Dette blir hun mobbet for. Haley forteller at hun ofte gråt etter skolen.

Reklame

«Jeg kom alltid gråtende hjem til foreldrene mine og sa at jeg ikke ville gå på skolen mer, jeg ville ha hjemmeskole», sier hun til Fox 10 Phoenix.

Foto: Facebook/FOX 10

Et uventet vennskap

Men en dag, skjedde det noe. Mariah Andrew, en annen elev ved skolen, hadde lagt merke til at Haley ble mobbet, og ønsket å sette en stopper for det. Hun spurte Haley om de skulle bli venner.

Mariah pakket også en sekk full av klær og sko som hun ikke brukte lenger, og ga det til Haley.

«Jeg hoppet rundt og ropte hvor glad jeg var», sa Haley om da hun åpnet sekken.

Mariah forteller at hun ble minst like glad som venninnen da hun ga henne sekken med klær.

LES OGSÅ
Sorgen det ikke snakkes om

«Jeg ble så glad, og dagen da jeg ga den til henne, måtte jeg kjempe for ikke å gråte», sier Mariah.

Foto: Facebook/FOX 10

Fikk gratis tannbehandling

Da tannlegene på et lokalt tannlegekontor fikk høre Haleys historie, bestemte de seg for å gi tenåringen gratis tannbehandling. Og nå har Haley ikke bare flotte klær, hun har fine, hvite tenner også.

Mariah og Haley er i dag bestevenner. Og dette vennskapet viser virkelig hvor viktig det er å strekke ut en hånd og stille opp for de som blir mobbet. For Haley ble det en gest som endret hele livet hennes.

Foto: Facebook/FOX 10

Se klippet fra Fox 10 Phoenix her:

Valley girl helps bullying victim, act of kindness inspires others

"It made me feel happy at first and the day that I gave it to her, I was trying so hard not to cry," said Mariah Andrew.

Publisert av Justin Lum Fox 10 Phoenix Lørdag 9. februar 2019

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT