in

Tenåringsjenta ble mobbet og turde ikke gå på skoleballet. Da stilte 120 MC-folk opp

Skoleballet bruker å være et høydepunkt for ungdommene. De fleste gleder seg til denne kvelden i flere måneder. Sånn var det ikke for Shannon. Hun gruet seg til skoleballet, fordi hun ble kraftig mobbet på skolen.

Shannon Purcifer fra Hampshire i England hadde egentlig bestemt seg for å droppe hele skoleballet. Hun hadde blitt mobbet i mange år, og hadde ikke lyst til å dra på ballet bare for å bli mobbet hele kvelden.

Shannons mamma, Claire, la ut et innlegg på Facebook der hun fortalte at datteren hadde slitt med forskjellige sykdommer i hele oppveksten. Dette hadde vært som bensin på bålet for mobberne, og datteren hadde blitt utsatt for grov mobbing gjennom hele skolegangen.


Samlet inn penger til privat fest

Morens innlegg ble spredd raskt i sosiale medier. Folk synes synd på den unge jenta som ikke ville gå på skoleballet på grunn av mobbere. Etter kort tid, bestemte en gruppe mennesker seg for å starte en innsamling for Shannon. Pengene skulle brukes til å arrangere en helt spesiell fest for Shannon der bare hennes venner og bekjente var invitert, og ikke de som mobbet henne.

«Dette handler ikke om å sverte skolen, selv om de må ta tak i mobbing så fort det dukker opp. Dette handler om å vise alle at mobberne aldri kommer til å vinne. Og også å vise alle som har blitt mobbet at det finnes lys i tunnelen», skriver Shannons mamma.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Ble overrasket av 120 MC-kjørere

Da dagen for Shannons store fest kom, ble hun overrasket av 120 motorsyklister fra den lokale MC-klubben «Gosport Scooter Club». De ville vise sin støtte, og ga Shannon en privat kortesje til festen.

Festen ble en stor suksess, og Shannon koste seg med venner, uten å være redd for å bli mobbet.

Her kan du se en video fra den flotte festen:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gutt med Down syndrom, har helt spesielle evner

Ny oppdatering om gutten som gikk gråtende over grensa: – Han er trygg nå!