Hjem Historier fra livet Tenåringsjenta ble mobbet og turde ikke gå på skoleballet. Da stilte 120 MC-folk opp

Tenåringsjenta ble mobbet og turde ikke gå på skoleballet. Da stilte 120 MC-folk opp

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Skoleballet bruker å være et høydepunkt for ungdommene. De fleste gleder seg til denne kvelden i flere måneder. Sånn var det ikke for Shannon. Hun gruet seg til skoleballet, fordi hun ble kraftig mobbet på skolen.

Shannon Purcifer fra Hampshire i England hadde egentlig bestemt seg for å droppe hele skoleballet. Hun hadde blitt mobbet i mange år, og hadde ikke lyst til å dra på ballet bare for å bli mobbet hele kvelden.

Shannons mamma, Claire, la ut et innlegg på Facebook der hun fortalte at datteren hadde slitt med forskjellige sykdommer i hele oppveksten. Dette hadde vært som bensin på bålet for mobberne, og datteren hadde blitt utsatt for grov mobbing gjennom hele skolegangen.

Part 2 of Shannon Purcifer's prom day ❤️❤️

Posted by Claire Carstens on Sunday, July 23, 2017

Samlet inn penger til privat fest

Morens innlegg ble spredd raskt i sosiale medier. Folk synes synd på den unge jenta som ikke ville gå på skoleballet på grunn av mobbere. Etter kort tid, bestemte en gruppe mennesker seg for å starte en innsamling for Shannon. Pengene skulle brukes til å arrangere en helt spesiell fest for Shannon der bare hennes venner og bekjente var invitert, og ikke de som mobbet henne.

«Dette handler ikke om å sverte skolen, selv om de må ta tak i mobbing så fort det dukker opp. Dette handler om å vise alle at mobberne aldri kommer til å vinne. Og også å vise alle som har blitt mobbet at det finnes lys i tunnelen», skriver Shannons mamma.

Part 1 of Shannon Purcifer's prom day ❤️❤️

Posted by Claire Carstens on Sunday, July 23, 2017

Ble overrasket av 120 MC-kjørere

Da dagen for Shannons store fest kom, ble hun overrasket av 120 motorsyklister fra den lokale MC-klubben «Gosport Scooter Club». De ville vise sin støtte, og ga Shannon en privat kortesje til festen.

Festen ble en stor suksess, og Shannon koste seg med venner, uten å være redd for å bli mobbet.

Her kan du se en video fra den flotte festen:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com