Hjem Historier fra livet Tenåringsjenta ble mobbet og ville ikke på skoleball – så dukket det opp 120 bikere på døren

Tenåringsjenta ble mobbet og ville ikke på skoleball – så dukket det opp 120 bikere på døren

Å vokse opp med en kronisk sykdom er tungt, og enda tyngre blir det når det gjør at man må gå på skolen dag ut og dag inn og bli mobbet for det.

16 år gamle Shannon som lider av tarmsykdommen ulcerøs kolitt og leddgikt. Som følge av sykdommene kan hun noen ganger være langt inn på sykehus flere uker om gangen, skriver SoShareThis.com.

Da skulle man tro at medelever var greie med henne når hun er i form til å være på skolen. Men hyppig fravær som følge av sykdommen førte til at Shannon ble mobbet av klassekameratene.

– Det var fryktelig. Det har pågått så lenge. Jeg prøvde så godt jeg kunne å stoppe det, men skolen hjalp oss ikke. Jeg følte bare at vi hadde tapt og kunne ikke gjøre annet enn å la henne snakke med meg, sier Shannons mor Claire om mobbingen.

Skoletilværelsen fortonet seg som et mareritt for Shannon. Hun hadde en vakker kjole, og en kjæreste hun gjerne ville være sammen med. Men mobbingen gjorde at hun vegret seg for å gå på skoleballet.

På ballkvelden kom sekstenåringen oppløst i tårer til moren.

– Jeg ville ikke føle meg ukomfortabel hele kvelden. Jeg vil være sammen med de få nære vennene jeg har, sier Shannon, men mobbingen hadde blitt verre og verre.

If Shannon had gone to prom tonight she would of worn this beautiful dress. Thanks to nasty vile bullies shannon decided…

Posted by Claire Carstens on Thursday, June 29, 2017

Claire la ut et bilde av datteren i ballkjolen på Facebook. «Hun burde ha gått på ball i kveld i denne vakre kjolen, men på grunn av mobbingen valgte hun å ikke gå,» skrev Claire i innlegget.

Mens sosiale medier dessverre ofte blir misbrukt til mobbing, så hender det også at det inspirerer til å få frem det beste i oss. Da folk leste Claires innlegg spredte det seg som ild i tørt gress.

Andre i lokalsamfunnet begynte å organisere, og fremmede meldte seg frivillig og kom innom Shannon og ga henne manikyr, friserte og sminket henne.

Innen det var tid for Shannon å likevel gå på ball sto det 120 bikere klar med motorsyklene sine utenfor huset hennes. Gjengen fra Gosport Scooter Club eskorterte henne til et eget ball som de hadde arrangert – der bøller ikke var velkomne.

Velkomne var derimot Shannons nære venner og kjæresten. Og sammen med dem fikk hun en opplevelse for livet.

Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com