in

Tenåringsmoren fikk en SMS med spørsmål om hun viste hvem datterens kjæreste er – svaret hennes gikk viralt

Heather Boyer er tenåringsmor, med all glede og bekymring det medfører. Forleden fikk hun en SMS hvor hun ble spurt om hun var klar over hvem datteren var blitt kjæreste med. Nå deles svaret hennes i rekordfart på sosiale medier.

I ett innlegg på nettsiden Love What Matters har Heather Boyer valgt å offentlig fortelle hva hun svarte på spørsmålet. Hun ønsker med det å ta et oppgjør med dem som skiller mennesker ved hudfarge.

«I dag skiftet datteren min profilbilde. Etter fem minutter fikk jeg en SMS. I den sto det: Jeg visste ikke at hun datet en mørk fyr, var du klar over det?»


Heather kjente godt til datterens kjæreste. En gutt hun verdsetter høyt. Hun besvarte tekstmeldingen på følgende vis:

«Jeg ser at min datter har blitt kjæreste med en gutt som viser meg stor respekt (noe som betyr mye for meg) når han besøker oss. Han sier alltid ‘Ja, takk’, ‘Nei, takk’. Vi prater sammen om fotball og baseball, han sier adjø når han går og har ikke ved en eneste anledning vist mangel på respekt eller høflighet.

Jeg ser at datteren min har blitt kjæreste med en gutt som behandler henne bra. Han tar henne med seg på dater, sportsbegivenheter, ut å spise.. ikke ut å drikke eller for å feste i helgene.

Jeg ser at min datter har blitt kjæreste med en gutt som tar henne med i kirken. Hver søndag. Han spiller i kirkebandet, hun sitter med familien hans. Hvor mange unge menn prioriterer i dag kirken?

Han slår ikke, skriker ikke til henne, lyver ikke for henne, eller får henne til å gråte. Skulle jeg heller ønske at hun var kjæreste med en hvit gutt, som gjorde slikt, bare for at hun skulle være sammen med noen av samme hudfarge? Absolutt ikke.»

«Jeg vet godt at folk har sine meninger, men når alt kommer til alt, har min datter funnet en som elsker henne og behandler henne som en dronning. Det gjør meg lykkelig.»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Shabana Rehman

Ny oppdatering fra Shabana Rehman: Ferdig med første runde med immunterapi

kaydon

Kaydon (6) forsvant fra hjemmet sitt. Da letemannskapene fant ham, lå det noe helt spesielt ved hans side