Forsiden Historier fra livet Tenåringsmoren fikk en SMS med spørsmål om hun viste hvem datterens kjæreste...

Tenåringsmoren fikk en SMS med spørsmål om hun viste hvem datterens kjæreste er – nå går svaret hennes viralt

Heather Boyer er tenåringsmor, med all glede og bekymring det medfører. Forleden fikk hun en SMS hvor hun ble spurt om hun var klar over hvem datteren var blitt kjæreste med. Nå deles svaret hennes i rekordfart på sosiale medier.

I ett innlegg på nettsiden Love What Matters har Heather Boyer valgt å offentlig fortelle hva hun svarte på spørsmålet. Hun ønsker med det å ta et oppgjør med dem som skiller mennesker ved hudfarge.

«I dag skiftet datteren min profilbilde. Etter fem minutter fikk jeg en SMS. I den sto det: Jeg visste ikke at hun datet en mørk fyr, var du klar over det?»

Reklame

Heather kjente godt til datterens kjæreste. En gutt hun verdsetter høyt. Hun besvarte tekstmeldingen på følgende vis:

«Jeg ser at min datter har blitt kjæreste med en gutt som viser meg stor respekt (noe som betyr mye for meg) når han besøker oss. Han sier alltid ‘Ja, takk’, ‘Nei, takk’. Vi prater sammen om fotball og baseball, han sier adjø når han går og har ikke ved en eneste anledning vist mangel på respekt eller høflighet.

Jeg ser at datteren min har blitt kjæreste med en gutt som behandler henne bra. Han tar henne med seg på dater, sportsbegivenheter, ut å spise.. ikke ut å drikke eller for å feste i helgene.

Jeg ser at min datter har blitt kjæreste med en gutt som tar henne med i kirken. Hver søndag. Han spiller i kirkebandet, hun sitter med familien hans. Hvor mange unge menn prioriterer i dag kirken?

Han slår ikke, skriker ikke til henne, lyver ikke for henne, eller får henne til å gråte. Skulle jeg heller ønske at hun var kjæreste med en hvit gutt, som gjorde slikt, bare for at hun skulle være sammen med noen av samme hudfarge? Absolutt ikke.»

Foto: Love What Matters

«Jeg vet godt at folk har sine meninger, men når alt kommer til alt, har min datter funnet en som elsker henne og behandler henne som en dronning. Det gjør meg lykkelig.»

Flere burde tenke som denne moren!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT