fredag, januar 24, 2020
Historier fra livet Tenåringsmoren fikk en SMS med spørsmål om hun viste...

Tenåringsmoren fikk en SMS med spørsmål om hun viste hvem datterens kjæreste er – nå går svaret hennes viralt

-

Heather Boyer er tenåringsmor, med all glede og bekymring det medfører. Forleden fikk hun en SMS hvor hun ble spurt om hun var klar over hvem datteren var blitt kjæreste med. Nå deles svaret hennes i rekordfart på sosiale medier.

I ett innlegg på nettsiden Love What Matters har Heather Boyer valgt å offentlig fortelle hva hun svarte på spørsmålet. Hun ønsker med det å ta et oppgjør med dem som skiller mennesker ved hudfarge.

«I dag skiftet datteren min profilbilde. Etter fem minutter fikk jeg en SMS. I den sto det: Jeg visste ikke at hun datet en mørk fyr, var du klar over det?»

Heather kjente godt til datterens kjæreste. En gutt hun verdsetter høyt. Hun besvarte tekstmeldingen på følgende vis:

«Jeg ser at min datter har blitt kjæreste med en gutt som viser meg stor respekt (noe som betyr mye for meg) når han besøker oss. Han sier alltid ‘Ja, takk’, ‘Nei, takk’. Vi prater sammen om fotball og baseball, han sier adjø når han går og har ikke ved en eneste anledning vist mangel på respekt eller høflighet.

Jeg ser at datteren min har blitt kjæreste med en gutt som behandler henne bra. Han tar henne med seg på dater, sportsbegivenheter, ut å spise.. ikke ut å drikke eller for å feste i helgene.

Jeg ser at min datter har blitt kjæreste med en gutt som tar henne med i kirken. Hver søndag. Han spiller i kirkebandet, hun sitter med familien hans. Hvor mange unge menn prioriterer i dag kirken?

Han slår ikke, skriker ikke til henne, lyver ikke for henne, eller får henne til å gråte. Skulle jeg heller ønske at hun var kjæreste med en hvit gutt, som gjorde slikt, bare for at hun skulle være sammen med noen av samme hudfarge? Absolutt ikke.»

Foto: privat

«Jeg vet godt at folk har sine meninger, men når alt kommer til alt, har min datter funnet en som elsker henne og behandler henne som en dronning. Det gjør meg lykkelig.»

Flere burde tenke som denne moren!

LES OGSÅ: 5-åringene ville ha identisk klipp – Mente det ville gjøre dem helt lik og forvirre læreren

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...