in ,

Tenk at denne damen er over 70 år – nå deler hun hemmeligheten bak utseende

70 år gamle Norma Williams er ikke som andre 70-åringer. Sin høye alder til tross, ser hun fortsatt ut som en på 17. Og nå deler hun hemmelighetene sine.

Mye trening

For det første flyttet hun fra regntunge Storbritannia til det solrike Italia, hvor hun nyter livet og styrer utleieforretningen sin. Hun forteller videre at hun begynte å trene allerede som 20-åring, noe som er essensielt i det å holde seg i god form lenge.

Videre går hun ofte turer, noe som hjelper henne betraktelig med å holde vekten i sjakk. Men likevel nyter hun gjerne et wienerbrød eller lignende til frokost, samt ligg ekstra «godteri» litt utpå dagen.


View this post on Instagram

A post shared by Umbria Holiday Rentals (@umbria_holiday_rentals)

Norma hevder at noe av hemmeligheten er ikke å prøve å oppnå modellformer, men å være smart.

– Den perfekte kroppen er ikke definert verken av høyde eller figur. Du kan være liten eller høy, kurvet eller rett opp og ned. Eller alt der i mellom. Så jeg snakker ikke om mote eller glamour, jeg snakker om den kroppen vi vet passer oss, forteller hun til The Sun.

Norma har ingen begrensning når det kommer til mat. Hun drikker to cappuccinoer med noe søtt til til frokost. Deretter spiser hun både bananer, appelsiner og annen frukt etter sesongen.

Middagen består av proteinrike retter med mye grønnsaker. Gulrøtter, brokkoli, bønner, sopp, olivenolje, forskjellige frø, tranebær og valnøtt.

Og til The Sun avslører også den spreke 70-åringen at hun drikker et glass rødvin hver kveld.

Favorittretten er helkornspagetti med grønnsaker og olivenolje.

Som en liten snack spiser hun kjeks, sjokolade eller salat med gresk yoghurt, honning og nøtter.

Dette er noen av hemmelighetene til Norma Williams. Hva er dine hemmeligheter for å holde deg ung og frisk langt opp i 70-årene? Del dem gjerne i kommentarfeltet vårt på Faceook.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

ferieværet

Mange frykter strammere økonomi vil påvirke sommerdrømmene, 1 av 5 lavinntektsfamilier gruer seg

Godteriet som forsvant – disse 9 sortene glemmer vi ikke