in

Terminen er rett rundt hjørnet for John Carew og Pernille Juvodden

John Carew

John Carew og samboeren gjør seg klar til å ta imot et nytt familiemedlem.

Fem måneder etter at det ble kjent at tidligere fotballspiller John Carew (41) hadde funnet kjærligheten med influenser Pernille Juvodden (24), kom babynyheten.

Under en Gender Reveal-markering viste den rosa konfettien at paret venter en jente. Termin er rett rundt hjørnet, melder Dagbladet.


Det er i Morten Ramms podcast «Må på behandling – med Morten Ramm», at Carew kommer inn på den snart forestående familieforøkelsen.

– Det blir sikkert tøffe tak til tider, men jeg gleder meg som bare det, fy søren, sier den tidligere fotballproffen ifølge Dagbladet i podcasten.

John Carew har også nylig blitt onkel til lille Milea.

Carew ble pappa til Tyrese i 2004. Men den tidligere fotballstjernen legger ikke skjul på at det var annerledes å bli pappa til sønnen Tyrese da han sto midt i fotballkarrieren.

– Det var en helt annen tid, jeg bodde i utlandet så jeg fikk ikke ta del i oppveksten hans på samme måte som jeg får med den babyen her, sier han.

En av de fine tingene med å flytte hjem etter mange års proffkarriere i utlandet var nettopp å komme nærmere sønnen.

– Han er søren meg lik meg. Han går på skole og så er han basketballspiller. Jeg har vært med han og spilt basketball ute, og han har sinnssyk god teknikk og spenst, veldig atletisk. Han er 192 høy og 16 år, så han kommer sikkert til å bli noen centimeter til, så han har høyden, sier Carew.

Etter at Carew la opp som fotballspiller har han hatt suksess som investor og skuespiller. Utenfor fotballbanen forbinder nok de fleste nordmenn han med suksess-serien Heimebane, men han har også hatt en internasjonal rolle i filmen «Maleficent: Mistress of Evil»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

politihund

Politihundens imponerende triks har blitt sett av millioner

Hellas vil åpne for turisme i mai