Hjem Hjernetrim Test hjernen din: Flytt en fyrstikk for å få høyest mulig tall

Test hjernen din: Flytt en fyrstikk for å få høyest mulig tall

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Optiske illusjoner og mentale puslespill tar ofte av på sosiale medier. Vi ser at mange liker å bryne hjernen på disse oppgavene. I dag skal du få en vanskelig nøtt hvor det handler om å flytte en fyrstikk for å få det høyeste tallet som er mulig.

I denne oppgaven ser man tallet 508 laget med fyrstikker. Utfordringen består i å flytte kun en fyrstikk for å endre dette til det høyeste mulige tallet bestående av tre siffer. Oppgaven krever kreativ tenkning og en evne til å se utover det opplagte, noe som gjør dette til en spennende og stimulerende aktivitet.

Flytt kun en fyrstikk nedenfor, og få høyest mulig tall

Løsning

Er du klar for fasiten? Du bør ikke lese den før du har prøvd deg frem litt. Ofte kan det være at du ikke ser løsningen ved første øyekast, men når du har brukt litt tid.

Du vil fremdeles ha løsningen?

Vel da får du fasiten her:

Du må ta en fyrstikk fra tallet 8 og flytte det slik at det danner et nytt 9-tall sammen med 5, noe som endrer 508 til 909, det høyeste tallet man kan oppnå med å bare flytte en fyrstikk. Denne oppgaven er en ekte test av logisk tenkning og kreativitet, som utfordrer brukerne til å tenke utenfor boksen.

Slike gåter og utfordringer på sosiale medier har blitt svært populære fordi de kombinerer underholdning med kognitiv trening. Del gjerne videre på Facebook for å teste venner og familie!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com