The Prodigy spås å bli den skumleste filmen i 2019. Og vi har bare så vidt begynt på mars måned. Filmen er så skummel, at regissøren måtte klippe om en scene fordi folk brukte altfor lang tid på å komme seg etter å ha blitt skremt.

«La meg si det sånn», sier regissør Nicholas McCarthy til Entertainment Weekly.

«Den første gangen vi hadde forhåndsvisning av filmen, det er en scene der hvor folk skrek så høyt at vi måtte gå tilbake og endre den påfølgende scenen, for folk brukte fortsatt tid på å komme seg etter det de nettopp hadde sett, og de fikk ikke med seg dialogen», sier Nicholas McCarthy.

Et ondt geni

The Prodigy går på norske kinoer i disse dager. Den handler om Sarah, spilt av «Orange Is the New Black»-skuespiller Taylor Schilling og hennes åtte år gamle sønn Miles, spilt av Jackson Robert Scott.

Blir "The Prodigy" den skumleste filmen i 2019?
Blir «The Prodigy» den skumleste filmen i 2019? Foto: Orion pictures

Gutten er et veldig intelligent barn, og helt fra fødselen av, viser han tegn på å være et geni. Men han viser også tegn til ondskap, og han begynner å oppføre seg merkelig. Moren mistenker at en ond kraft har tatt plass i sønnens kropp, og hun begynner å undersøke omstendighetene rundt sønnen og hans fødsel.

LES OGSÅ
På sykehuset i Lillehammer får pasientene velge selv hva de vil spise middag

En interessant, ekkel, skrudd film

«Jeg fikk tilsendt et manus for denne filmen for fire år siden», sier regissøren, til Entertainment Weekly.

«Den første halvdelen tenkte jeg: Wow, dette er en virkelig interessant, og ekkel, og skrudd versjon av ond unge-sjangeren. Men manuset bare fortsatte til noe jeg ikke kunne tro. Det fikk meg til å gå fra: Dette er en film jeg tror kan bli bra, til: Dette er en film som må bli lagd», sier han.

Ifølge nettsiden Bustle, ligger filmen an til å bli den skumleste filmen i 2019.

Her kan du se traileren. Hvis du tør: