Hjem Nyheter Thea Ravnås (18) døde i trafikkulykke

Thea Ravnås (18) døde i trafikkulykke

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Thea Ravnås, en 18 år gammel student ved Buskerud videregående skole, omkom tragisk i en møteulykke tidlig om morgenen torsdag 11. april på fylkesvei 287 i Sigdal. Ulykken involverte en personbil og en lastebil, hvor Thea satt fastklemt og mistet livet.

Politiet i Sør-Øst gikk ut med navnet hennes dagen etter ulykken, etter at de pårørende var blitt informert. De har også frigjort et bilde av Thea.

Thea Ravnås (18) mistet livet i trafikkulykke. Foto: Politiet

Ordfører i Sigdal, Vebjørn Aa. Seljord (Sp), uttrykte at ulykken hadde berørt hele lokalsamfunnet, noe som ble tydelig da nærmere 300 mennesker besøkte Åmot kirke, som holdt åpent etter ulykken for de som ønsket å sørge og minnes Thea.

– Vi har hatt en sterk og nær minnestund sammen med elever og ansatte i dag. Vi ønsker ro for både elever og ikke minst ro og respekt overfor de pårørende til den omkomne, sier rektor Ylva Blomberg til VG på fredag.

Lastebilsjåføren, som var involvert i ulykken, ble ikke fysisk skadet og kan ikke lastes for hendelsen, ifølge operasjonsleder Tom Richard Skuggedal.

– Lastebilsjåføren kan ikke lastes for ulykken, slik det fremstår nå, sa operasjonsleder Tom Richard Skuggedal ifølge NRK på torsdag.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com