søndag, desember 8, 2019
Kjendisnytt Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg -...

Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg – valgte å være i kunstig koma

-

Den svenske influenceren Therese Alvén har tatt sine siste siste åndedrag. I koma. Hun valgte selv å være bevisstløs sin siste tid. 

Therese Alvén er tobarnsmor og en kjent blogger og influencer fra Sverige. På bloggen sin skrev hun om helse og fysisk aktivitet. En blogg som har blitt svært populær i nabolandet. Dessverre inneholder de siste blogginnleggene en sterk historie. En historie om kreft.

I hennes siste innlegg som ble publisert 5.juni skriver Therese:

«Jeg får hjelp av Jane til å skrive igjen. 

Jeg har siden jeg skrev sist flyttet fra NKS til Stockholms sjukhem. Her feirer jeg min 37.ende fødselsdag. Jeg gir aldri opp, men legene tror dette blir min siste fødselsdag og jeg har forsonet meg med den tanken.»

Kreft i eggstokkene 

Da Therese Alvén og ektemann Glenn Boström fikk nyheten om at de ventet sitt tredje barn i november var det stor glede. Men alt var ikke som det skulle. Ifølge svenske Expressen begynte magen til Therese å vokse seg stor etter bare noen uker i svangerskapet. Undersøkelser viste at hun hadde fått en stor cyste på høyre eggstokk.

Legene opererte bort cysten, og foreldrene mistet barnet.

Og tragisk nok skulle det vise seg at Therese ikke var ferdig med kreften. I mars kjente hun på ny smerter i magen. Legene oppdaget da en ny cyste, denne gang på venstre eggstokk.

Hun ble dianostisert med en aggressiv form for eggstokkreft.

– Hun har alltid kjempet, men nå begynte hun å forstå at dette ikke kommer til å gå bra, sier ektemannen Glenn til Expressen.

Valgte å være i koma 

37-årsdagen ble den siste for Therese. På lørdag valgte hun å bli lagt i kunstig koma. Og på tirsdag sovnet hun inn med familien rundt seg.

«I natt tok Terese sitt siste åndedrag, og hun gjorde det med familien tilstede,» skriver Glenn Boström på Facebook.

Thereses venninne Jane Haglund har uttalt seg til Expressen om den store sorgen for henne og familien.

– Hun har vært utrolig sterk gjennom hele forløpet og kjempet til det siste. Men på fredag brant den siste gnisten med håp ut for henne. Da fantes det ingen annet valg. Hun ville vært skikkelig dårlig de siste dagene, noe som foruten henne selv hadde påvirket hennes barn og familie, sier hun til avisen.

Også ektemannen Glenn har uttalt seg til avisen. Han forteller om sin siste samtale med kona.

– Vi pratet om de fine minnene vi har. Jeg lovet henne at jeg skal ta vare på barna, at jeg skal være der for dem, og at jeg skal sørge for at de alltid skal minnes sin mamma. Hun skal være med dem i deres liv, selv om hun ikke kommer til å være der fysisk, sier han.

Våre varmeste tanker sendes til familien. 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...