Forsiden Kjendisnytt Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg - valgte å være...

Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg – valgte å være i kunstig koma

Den svenske influenceren Therese Alvén har tatt sine siste siste åndedrag. I koma. Hun valgte selv å være bevisstløs sin siste tid. 

Therese Alvén er tobarnsmor og en kjent blogger og influencer fra Sverige. På bloggen sin skrev hun om helse og fysisk aktivitet. En blogg som har blitt svært populær i nabolandet. Dessverre inneholder de siste blogginnleggene en sterk historie. En historie om kreft.

I hennes siste innlegg som ble publisert 5.juni skriver Therese:

Reklame

«Jeg får hjelp av Jane til å skrive igjen. 

Jeg har siden jeg skrev sist flyttet fra NKS til Stockholms sjukhem. Her feirer jeg min 37.ende fødselsdag. Jeg gir aldri opp, men legene tror dette blir min siste fødselsdag og jeg har forsonet meg med den tanken.»

Kreft i eggstokkene 

Da Therese Alvén og ektemann Glenn Boström fikk nyheten om at de ventet sitt tredje barn i november var det stor glede. Men alt var ikke som det skulle. Ifølge svenske Expressen begynte magen til Therese å vokse seg stor etter bare noen uker i svangerskapet. Undersøkelser viste at hun hadde fått en stor cyste på høyre eggstokk.

Legene opererte bort cysten, og foreldrene mistet barnet.

Og tragisk nok skulle det vise seg at Therese ikke var ferdig med kreften. I mars kjente hun på ny smerter i magen. Legene oppdaget da en ny cyste, denne gang på venstre eggstokk.

Hun ble dianostisert med en aggressiv form for eggstokkreft.

– Hun har alltid kjempet, men nå begynte hun å forstå at dette ikke kommer til å gå bra, sier ektemannen Glenn til Expressen.

 

View this post on Instagram

 

Idag firar jag min 37:e födelsedag och Global Running Day. Ni som kan, spring för mig, idag och andra dagar. Läs mer på bloggen. #fuckcancer #äggstockscancer #globalrunningday

A post shared by teresealven.se (@teresealven) on

Valgte å være i koma 

37-årsdagen ble den siste for Therese. På lørdag valgte hun å bli lagt i kunstig koma. Og på tirsdag sovnet hun inn med familien rundt seg.

LES OGSÅ
Mette-Marit fyller 46 - disse bildene av kronprinsessen får stor oppmerksomhet

«I natt tok Terese sitt siste åndedrag, og hun gjorde det med familien tilstede,» skriver Glenn Boström på Facebook.

Thereses venninne Jane Haglund har uttalt seg til Expressen om den store sorgen for henne og familien.

– Hun har vært utrolig sterk gjennom hele forløpet og kjempet til det siste. Men på fredag brant den siste gnisten med håp ut for henne. Da fantes det ingen annet valg. Hun ville vært skikkelig dårlig de siste dagene, noe som foruten henne selv hadde påvirket hennes barn og familie, sier hun til avisen.

Også ektemannen Glenn har uttalt seg til avisen. Han forteller om sin siste samtale med kona.

– Vi pratet om de fine minnene vi har. Jeg lovet henne at jeg skal ta vare på barna, at jeg skal være der for dem, og at jeg skal sørge for at de alltid skal minnes sin mamma. Hun skal være med dem i deres liv, selv om hun ikke kommer til å være der fysisk, sier han.

Våre varmeste tanker sendes til familien. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT