in

Therese Johaug avslører planene rundt bryllupet: Datoen er satt!

therese johaug
Foto: Instagram

Forrige nyttårsaften kom gladnyheten om at Nils Jakob Hoff og skidronning Therese Johaug hadde forlovet seg. Nå forteller de mer om bryllupsplanleggingen.

– 2021 gjemte det beste til slutt, skrev Johaug i Instagram-innlegg da hun offentliggjorde den hyggelige nyheten.

I et innlegget på Instagram var hun avbildet sammen med samboer Nils Jakob Hoff, og på bildet kunne man se Johaug stolt vise frem en forlovelsesring.


Til TV 2 kan skidronningen nå avsløre at bryllupet vil finne sted på nyttårsaften, 2022.

Bryllupet vil arrangeres på Røros, som ligger drøyt to mil fra hjemplassen Dalsbygda.

Therese Johaug og Nils Jakob Hoff har vært er par siden 2014, og i tidligere gjestet Johaug podkasten «Ida med hjertet i hånden» hvor hun pratet om forholdet og fremtidsplanene.

Til Dagbladet har Johaug tidligere fortalt om hvordan kjæresten har vært hennes viktigste støttespiller.

– Han har vært den viktigste personen i denne vanskelige tida. Han har vært enestående. Jeg hadde ikke klart det uten ham, sa hun i tiden etter dopingskandalen.

– Vi er litt vant til å ha tid for oss selv, og av og til er det godt å stå opp om morgenen og ta en kaffekopp alene. Men samtidig er det utrolig godt å få den hverdagen sammen som vi har savnet aller mest, og det er faktisk dem det er flest av her i livet, sier Johaug ifølge Se & Hør, og legger til at de stortrives som samboere.

I podkasten prater Fladen og Johaug også om Johaug og samboerens framtidsplaner, og da røper langrennsløperen at hun drømmer om barn.

– Jeg håper på at det blir noen barn etter hvert. Man er jo i den alderen hvor man begynner å telle litt på fingrene, og tenker at man kanskje må starte snart, tida flyr. Så har vi for så vidt fått oss et hus og har det veldig fint der, forteller hun, og legger til at hun håper de får det fint i framtida også.

[YouPlaySinglePlayer video=»1040,2414,317106″]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik går det med Jakten-Tina nå

102-åring og 100-åring fant kjærligheten på aldershjemmet